Meillä kotona -kaupat

Koalafani, kurkkaa nämä! Tapetti, matto & 6 muuta tuotetta, joiden pääosassa ovat supersympaattiset pussikarhut

MAINOS
Koalafani, kurkkaa nämä! Tapetti, matto & 6 muuta tuotetta, joiden pääosassa ovat supersympaattiset pussikarhut
Onko söpömpää otusta kuin koala? Meidän mielestämme ei! Siksipä kokosimme kaikkien koalafanien iloksi 8 toinen toistaan suloisempaa tuotetta. Voit ostaa suosikkisi suoraan tästä Meillä kotona -kauppojen jutusta.
Julkaistu 3.9.2021

1. Koalamatto on lastenhuoneen söpöin somiste

Kukas se siinä tapittaa? OYOY Living Designin harmaasävyinen koalamatto hurmaa leikkisyydellään. Villasta ja puuvillasta valmistetun maton koko on 85 x 100 cm.

2. Tapetti, joka on samaan aikaan leikkisä ja tyylikäs

Ferm Livingin koalatapetti on niin ihana, että sillä tekisi mieli tapetoida koko koti. Trendikkääseen sinapinruskeaan taustaan yhdistyy luonnonvalkoisia koalakarhuja kiipeilemässä roosan värisillä puiden oksilla. Pestävän tapetin rullakoko on 53 cm x 10 m.

3. Suloinen ripustuskoukku repulle, vaatteille tai koruille

Ripustuskoukun ei tarvitse olla tylsä! Pyökkinen koalakoukku on piristävä yksityiskohta lastenhuoneen, eteisen tai vaikkapa käytävän seinällä. Ostatko yhden vai kokonaisen koalaperheen? OYOY Living Designin koukun koko on 5 x 7,5 x 6,5 cm.

4. Juliste, jota tekisi mieli paijata

Miten voi toinen olla noin pehmeän ja suloisen näköinen? Design Sokrun kotimainen koalajuliste on harvinaisen söpö ilmestys. Julisteen koko on A3.

5. Koalaenergiaa heti kynnyksellä

Vallilan leikkisä koalamatto toivottaa tervetulleeksi lastenhuoneeseen tai mihin tahansa kodin tilaan. Kestävässä polyamidisilmukkanukkamatossa on liukuestepohja. Koko on 50 x 80 cm, ja värivaihtoehtoja on kaksi.

6. Pinottava puulelu on klassikko – ja tämä versio kaikista söpöin!

Erimuotoisista paloista koottava puulelu on klassikko, joka on kutkuttanut lasten mielikuvitusta sukupolvesta toiseen. OYOY Living Designin ihana versio nostalgisesta lelusta on leikkisä koala. Lelu on valmistettu pyökistä, ja sen koko on 8,5 x 21 cm.

7. Koalaheijastin tuo turvaa pimeinä syysaamuina

Hellyyttävä koalaheijastin on ilo kiinnittää reppuun tai takkiin. Heijastinosan korkeus on noin 6 cm.

8. Lähetä ystävälle koalamainen tervehdys

Koalakortti sopii synttäritervehdykseksi ja oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen! Kaksiosaisen, laadukkaan kortin mukana tulee kirjekuori. Kauniin kortin voi myös kehystää ja ripustaa seinälle.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »