Meillä kotona -kaupat

Kevättä keittiössä! Tässä 6 tuotetta kotikokin ja kattauksen piristykseksi

MAINOS
Kevättä keittiössä! Tässä 6 tuotetta kotikokin ja kattauksen piristykseksi
Kaipaatko iloa keittiöön tai kaunista kattaukseen? Tyylikkäälle mukille, kauniille leikkuulaudalle sekä muille ihanille poiminnoille löytyy varmasti käyttöä. Ja mikä parasta: nämä kaikki ovat kotimaista tuotantoa.
Julkaistu: 9.4.2022

1. Kukkia pöytään servieteillä

Kukkakuvioiset lautasliinat ovat varma kevään ja juhlien merkki! Design Paletin herkät Kielo-kangasservetit sopivat täydellisesti esimerkiksi vappubrunssin tai äitienpäivälounaan kattaukseen. Luomupellavaiset lautasliinat on tehty Suomessa.

2. Kevättä lasin alle

Ahvenvita-lasinalunen on valmistettu vastuullisesti suomalaisesta, korkealaatuisesta koivuvanerista Helsingissä. Uusi alunen saattaa aluksi tuoksua savuiselta, mutta tuoksu haihtuu ajan myötä pois.

3. Uusi lempimukisi

Kotimaisen VAJA Finlandin itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut Sirkus-koriste tekee mukista erityisen. Tilavuudeltaan 4 desilitran vetoinen muki sopii niin aamukahvitteluun kuin juhlakattaukseen. Porvoon tehtaalla vitroposliinista valmistettu muki on astianpesukoneen, uunin ja mikron kestävää. Täydellinen lahja hänelle, joka nauttii arjen estetiikasta!

4. Hyvin leikkaa

Suomessa valmistettu koivuvanerinen leikkuulauta on täsmähankinta hänelle, jonka sydän sykkii kuvankauniille Porvoolle. Käsinpestävän leikkuulaudan mitat ovat 20 x 30 cm. Upean näkymän Vanhaan Porvooseen on piirtänyt Erik Bruun.

5. Tarjottimella auringonpaistetta

Aina tarpeellisella tarjottimella kannat kahvikupposet terassille ja tarjoilet kuohujuomat juhlaväelle. Kaunis tarjotin näyttää myös tyhjänä hyvältä. Kotimaisesta koivuvanerista valmistetun tarjottimen halkaisija on 35 cm. Kuvitus on Erik Bruunin käsialaa.

6. Kotona pyyhkii hyvin

Kotiseuturakkautta voi ruokkia myös pyyhkeellä. Kuviokioskin Punavuori-pellavapyyhkeestä löytyy muun muassa Lars Sonckin suunnittelema Mikael Agricolan kirkko. Talvi- ja jatkosodan aikana kirkon tornin 30-metrinen piikki laskettiin tornin sisään, jotta kirkko ei olisi toiminut maamerkkinä vihollispommittajille. Pyyhe on painettu ja ommeltu Suomessa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »