Meillä kotona -kaupat

Kevät saapuu keittiöön! Osta täältä tuotteet, joilla piristät kokkaushetkiä ja katat entistä ihanammin

MAINOS
Kevät saapuu keittiöön! Osta täältä tuotteet, joilla piristät kokkaushetkiä ja katat entistä ihanammin
Nyt on aika piristää keittiötä ja siinä samalla kodin kokkeja. Panostatko tyylikkääseen kierrätysihmeeseen, kullanhohtoisiin aterimiin vai kenties valurautaiseen parilapannuun? Kokosimme 7 ihanaa tuotetta – nappaa parhaat päältä!

Kokin käyntikortti

Kuten sanonta kuuluu: kastikkeestaan kokki tunnetaan. Siitä syystä kunnon soosikasari on tärkeä väline keittiössäsi, jos haluat tehdä vaikutuksen illallisseurueeseen. Hyvä kahva ja tiivis kansi takaavat, että tästä keraamisesta kasarista saat käytännöllisen luottokaverin.

Oma kuppi jokaiselle

Menevätkö perheen kahvimukit teilläkin aina sekaisin? Nyt on aika hankkia jokaiselle omat mukit, joissa on toinen toistaan sievempi kuviointi. Kolmen kupin setistä löytyy kolme eri kuosia. Omitko sinä pilkut, raidat vai kukkaset?

Valurauta rocks!

Käyttövalmiiksi rasvapoltettu valurautapannu paistaa annoksesi ravintolatyyliin. Ja mitä enemmän pannua käytät, sen parempi siitä tulee. Kunnon pannu on myös mainio lahjaidea intohimoiselle ruoanlaittajalle.

Vihreää myös lautasen alle

Jos et halua peittää kaunista pöytääsi kokonaan liinalla, tabletit piristävät kattausta juuri sopivasti. Ne suojaavat pöytää kulumilta ja lialta – ja ovat samalla tosi nättejä!

Hohdokkaat aterimet

Ei niin pientä juhlaa, etteikö kannattaisi kattaa pöytään kauniita ruokailuvälineitä! Näiden tyyliaterimien materiaali on ruostumaton teräs, vaikka väreissä onkin kultaa ja mustaa. Aterimet myydään neljän eri välineen setteinä, eli voit itse päättää, monelleko ruokailijalle hankit sarjan.

Ikioma kasvimaa

Onko piristävämpää näkyä kuin pikkuiset, ruukusta puskevat versot? Kotiversotuksen aloituspakkaus auttaa alkuun, kun haluat itse viljellä jotain terveellistä, vihreää ja tietysti luomua. Paketti sisältää siemeniä, kookoskuitua, kasvatuslaatikot ja ohjeet.

Katuruokaa à la minä

Valurautavokki on uskomattoman monikäyttöinen pannu. Etenkin, jos pidät huolettomasta ja rennosta kokkailusta, jossa jääkaapin perusjutuista ja tuoreista kasviksista loihditaan herkkuruokaa viidessä minuutissa.

Julkaistu: 7.4.2020
Kommentoi »