Poimi nämä 6 trendiä uutuuslehdestä
Sisustus
Poimi nämä 6 trendiä uutuuslehdestä
Avotakan uusi lifestyle-erikoisnumero kokoaa yhteen ihanan elämän aineksia matkailusta, muodista, sisustuksesta ja ruuasta. Poimi lehdestä ainakin nämä syksyn trendit.
29.9.2016
 |
Avotakka

1. Herkät, vanhat sävyt

Syksyn hienostuneimmat sävyt löytyivät Marrakechin hotelleista: roosaa, hiekkaa, suklaata ja vaniljaa. Inspiroidu myös eläväisistä laatoituksista ja taidokkaista laastipinnoista. Kuvassa hotelli Royal Mansour.

2. Käsityö ja yksilöllisyys

Sisustustrendejä hallinneet valkeus ja minimalismi antavat periksi koristeellisuudelle. Botteganoven Plumage-laatoissa yhdistyvät trendit: käsityö, hienostuneet detaljit, yksilöllisyys ja eläväiset materiaalit.

3. Persoonalliset kylpyhuoneet

Lämmintä puuta, siroja kalusteita ja tunnelmallisia sävyjä. Kylpyhuoneita sisustetaan nyt siinä missä muitakin tiloja. Luonteikas allaskaappi syntyy vaikka vanhasta lipastosta. Kuva Textil Kompani.

4. Tarinalliset olohuoneet

Viherkasvit, sametti, puiset kalusteet ja ajan patina. Olohuoneessa on nyt sekä runsautta että hiljaista harmoniaa. Sisustuksessa saa olla säröjä, joihin silmä tarttuu. Kuva Tine K Home.

5. Määrätietoinen 80-luku

Lainaa muodin kasaritrendistä röyhelöt ja paljaat olkapäät. Tähän päivään tyylin tuovat graafiset, ylisuuret linjat. Kuvan trenssi Heidi Karjalainen.

6. Maanläheinen kattaus

Ikimuistoinen piknik katetaan luonnon helmaan. Rustiikin tyylin salaisuus on uniikki keramiikka, puuastiat ja vanhat hopeaesineet. Syysluonnon sävyt ja ainekset inspiroivat myös reseptejä.

Tutustu myös näihin:

Kommentoi »