Meillä kotona -kaupat

Kaipaatko piristystä arjen rutiineihin? Nämä 10 poimintaa tekevät päivästäsi hieman ihanamman hetki kerrallaan – hanki tuotteet Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Kaipaatko piristystä arjen rutiineihin? Nämä 10 poimintaa tekevät päivästäsi hieman ihanamman hetki kerrallaan – hanki tuotteet Meillä kotona -kaupoista
Ihan pienilläkin jutuilla voi tehdä arjesta mukavampaa: nauti aamukahvit uudesta lempikupista tai vietä iltapäivän luovat tunnit säkkituolissa. Hanki nyt piristystä arkeesi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 5.1.2021

Aika herätä: unihiekka silmistä ja kuppi kahvia kielen päälle

Kotimaisen Vaja-keramiikkatehtaan 4-desinen kahvimuki riittää kivasti aamun aloitukseen. Jätetäänkö maitovaraa vai ei? Kahden mukin setti on tarjolla nyt yhteishintaan. Vitroposliiniset mukit ja muut Vaja-astiat valmistetaan Porvoossa.

Aamupäivän verryttely: ota kuulokkeet kaveriksi

Laita parin työtunnin jälkeen Defuncin langattomat kuulokkeet korvillesi ja tartu hetkeen. Ota hyvä asento ja kuuntele meditaatiota, tee pieni joogaharjoitus, kävele korttelin ympäri podcastin kanssa tai tanssi kuin villiintynyt Madonna. Tauon jälkeen ajatus kulkee taas paremmin.

Lounasaika: luottokeitto tulille kunnon kattilalla

Hurraa, ruoka-aika! Maistuisiko juustoinen kasvissosekeitto vai ehkä perinteinen hernesoppa? Tee kerralla parin päivän annos reilun kokoisissa astioissa. Zwillingin kolmen kannellisen padan ja yhden kattilan setti on joka kokin unelma.

Siesta: pää tyynyyn ja hetki omaa aikaa

Lounaan jälkeen voisi pitää viiden minuutin pikasiestan. Siispä tyyny niskan taakse ja sohvalle! Scandi Livingin graafisesti kuvioitu tyynynpäällinen on upea sinapinkeltaisella printillä.

Iltapäivän tehotunnit: lisää valoa, enemmän energiaa!

Naps! Valaisin päälle, ja taas näkee tehdä hommia. Hämärässä työskentely väsyttää silmiä ja saa kurkottelevan niskankin helposti jumittumaan väärään asentoon. Lene Bjerren simppeli metallinen pöytävalaisin seisoo matalilla jaloilla ja valaisee suurella sydämellä.

Ennen loppukiriä: herkkukahvin paikka

Tämä upean näköinen kahvinkeitin (joka toimii muuten myös herätyskellona) saa kaikki kahvihifistelijät tyytyväisiksi. Säiliöön mahtuu noin viikon kahvinpurut, ja laitteessa on myös pieni jäähdytetty osasto, joka pitää maidon 3–5 asteisena. Jos kahvi on yksi päivän suurimmista nautinnoistasi, tämä Barisieurin keitin on kuin tehty sinulle!

Vielä jaksaa: kone syliin ja työpäivä pakettiin

Säkkituoliin leiriytyminen ei ole ollenkaan huono ajatus. Kun vaihdat työasentoa usein, selkäsi, niskasi ja hartiasi saavat tärkeää vaihtelua. Muista silti pieni taukojumppa kerran tunnissa. Fatboyn säkkituolin voit kevään tullen nostaa terassille tai parvekkeelle ja siirtää työpisteen ulkoilmaan. Mitat 185 x 137 cm.

Vihdoin vapaalla: pipo päähän ja happilenkille

Vuonuen soma palmikkopipo pitää lämpimänä niin tuulessa ja tuiskussa kuin pakkasellakin. Voit valita oman suosikkisi seitsemästä luonnonkauniista väristä. Neulelanka on kotimaista superpehmeää karitsanvillaa, ja pipot valmistetaan Suomessa.

Illansuun kotoilu: anna hetki viherkasveille

Vettä, rakkautta ja ravintoa, siinä ne tärkeimmät tarpeemme. Sama lista pätee myös viherkasveihin. Ja onko mikään oikeastaan rentouttavampaa kuin kysyä vehkansa kuulumiset, suihkutella sitä vähän ja painaa sen kosteaan multaan ravinnepuikko? Nordalin kultaisella kastelukannulla kastelurutiini hoituu kuin tanssi!

Hiljaa kohti huomista: sohva, peitto ja hyvä kirja

Kukallisen puuvillapeiton alla on aina kesä, loma ja vapaus. Nordalin peitto on kooltaan 140 x 210 cm, ja sen lämpöön mahtuu vaikka yhdessä kaverin kanssa. Tikatun peiton toinen puoli on yksivärinen.

Tilaa tämän jutun tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista! Lue lisää tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista täältä.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »