Pinkkejä ja vaaleanpunaisia unelmaherkkuja! Tee juhlapöydän houkuttelevimmat leivonnaiset itse
Ruoka
Pinkkejä ja vaaleanpunaisia unelmaherkkuja! Tee juhlapöydän houkuttelevimmat leivonnaiset itse
Vaaleanpunaiset ja pinkit leivonnaiset ovat makeita päältä ja sisältä. Miten olisi liukuvärjätty drip cake, mansikkadonitsit tai minimarengit? Poimi ideat vastustamattomiin herkkuihin!
12.2.2018
 |
Meillä kotona

Vaaleanpunaiset ja pinkit leivonnaiset – 23 reseptiä

Suloiset kakkuhoukutukset

Vadelmamoussekakku on todellinen juhlapöydän kaunotar. Tyylikäs kakku on maultaan raikas ja rakenteeltaan ihanan kuohkea.

Upea drip cake maistuu juuri niin hyvältä kuin näyttääkin! Kakku täytetään valkosuklaavaahdolla, vadelmilla ja sitruunatahnalla. Liukuvärjätty kuorrute viimeistelee koko komeuden.

Vaaleanpunaisella tomusokerikuorrutteella päällystetty suklaakakku kelpaisi vaikka kuningattarelle! Hienostuneen makuinen kakku pitää sisällään kahvia, likööriä ja vadelmahilloa.

Suklaaraemakeisilla koristeltu gluteeniton mansikkajuustokakku on ihanan mehukas. Makua tulee pakastemansikoiden lisäksi mansikkalikööristä.

Tätä kakkua ei voi kukaan vastustaa! Vaaleanpunainen röyhelökakku on oikea katseenvangitsija. Näyttävän kuorrutteen alta löytyy suklaakakkua ja maistuvaa mustikkamoussea.

Pinkki prinsessakakku on makea päältä ja sisältä. Perinteisen prinsessakakun raikkaammassa versiossa vadelmahillo maustetaan ruusunmarjalla.

Sitruunainen kreemikerroskakku kätkee sisälleen lemon curdilla maustetun tuorejuustotäytteen. Kakku päällystetään marenki-voikreemillä ja koristellaan macarons-leivoksilla ja marengeilla. Tässä on todellinen kahvipöydän kruunu!

Kääretorttuviipaleista koottu charlotte russe on ihanan kesäinen herkku, kun täytteessä yhdistyvät mansikka ja vanilja. Tätä kelpaa tarjota vieraille!

Suloinen vadelma-sitruunakakku ei ole liian makea eikä liian kirpeä. Savoiardi-keksit reunalla viimeistelevät kauniin kakun.

Etsitkö jotain hieman erilaista? Kokeile tahmean kosteaa punajuurisuklaakakkua! Vaaleanpunaiseksi värjätyssä kuorrutuksessa maistuu appelsiini.

Puolukkamoussekakun pinkki täyte saa seurakseen herkullisen punaisen pinnan. Kinuskinen keksipohja ja runsaasti puolukkaa sisältävä mousse muodostavat vastustamattoman makuparin.

Hempeät kuppikakut

Pastellinsävyiset sitruunakuppikakut sopivat mainiosti juhlien tarjottavaksi. Kuppikakkujen sisällä odottaa maistuva vanilja-tuorejuustotäyte.

Raaskiiko näitä rusettikuppikakkuja edes syödä? Ruusupursotus on helppo tehdä suljetulla tähtityllalla, rusetit valmistuvat sokerimassasta.

Prinsessa Ruususen kuppikakuissa on korea raidallinen kuorrutus, mutta suurempi yllätys odottaa sisällä: täytteenä on nimittäin ranskanpastilleja!

Donitsit, browniet ja muut makeat leivonnaiset

Nam, mitä herkkuja! Mansikkadonitsit katoavat taatusti vikkelään. Mehevyyden takaavat voihin dippaaminen ja makea valkosuklaakuorrutus.

Oletko kokeillut ranskalaisia klassikkoleivonnaisia eli éclaireja? Näiden tuulihattujen ei ole tarkoituskaan olla täydellisiä muotovalioita vaan persoonallisia leipojansa mukaan.

Vadelmamousseleivosten mantelimassasta tehty pohja on gluteeniton. Mousseen lisätään reilusti vadelmia, kermaa ja jogurttia – ei kai näistä aineksista voi huonoa syntyäkään?

Herkullisen hempeissä vaaleanpunaisissa leivoksissa on kiisselimäinen täyte, jonka alle lisätään hilloa. Leivokset saavat viimeisen silauksen koristerakeista.

Suloisissa kreemillä täytetyissä minimarengeissa on karamellimainen ja pähkinäinen aromi. Marenkeja voi valmistaa vaikka kaikissa sateenkaaren väreissä!

Sitruunainen mokkakääretorttu on täydellinen herkku kahvihetkeen. Täytteessä on vahvaa kahvijuomaa sekä sitruunaa rahkan ja lemon curdin muodossa.

Puolukkapiirakasta tulee erityisen mehevä, kun pohjaan ja täytteeseen lisätään reilusti kookoskermaa.

Tahmaiset, suklaan makuiset red velvet -browniet kuorrutetaan pehmeällä tuorejuustokuorrutteella.

Minikokoiset vadelma-valkosuklaajuustokakut ovat kuin leivoksia. Ihanan maun salaisuus on makean ja happaman yhdistelmässä.

2 kommenttia