Barbie-fanien pinkki menu! Kokosimme 8 hauskaa reseptiä burgereista kääretorttuun
Herkut leffatyyliin
Barbie-fanien pinkki menu! Kokosimme 8 hauskaa reseptiä burgereista kääretorttuun
Barbie-elokuva on noussut huippusuosioon Suomessa ja maailmalla. Kokosimme huuman innostamina menun, jonka herkut ovat tietysti pinkkejä. Näitä nautiskellaan leffaillan etkoilla tai jatkoilla!
27.7.2023
 |
Meillä kotona

Sushiburgerit

Voiko oikeastaan söpömpiä ollakaan? Sushiburgereissa täytteet sujautetaan sämpylän sijaan vaaleanpunaisten riisipalleroiden väliin. Riisi värjätään punajuurimehulla tai säilykepunajuuren liemellä. Katso sushiburgerien resepti täältä.

Taikanuudelit

Yksisarvisnuudelit saavat värinsä jännittävän väritempun avulla, joten tästä reseptistä innostuvat takuulla myös pienemmät Barbie-fanit. Salaisuus piilee punakaalissa ja limessä. Kurkkaa yksisarvisnuudelien ohje!

Mansikkarisotto

Mamma mia, mikä risotto! Mansikkarisotto voi kuulostaa hieman jännältä, mutta takaamme: voin, kerman ja parmesaanin kanssa mansikasta ja riisistä syntyy herkullinen makuyhdistelmä. Nappaa mansikkarisoton resepti.

Sydänkeksit

Sievät sydänkeksit leivotaan kahdesta erivärisestä taikinasta ja viimeistellään koristerakeilla. Voisikohan näitä rapistella elokuvateatterissakin? Kurkkaa raidallisten sydänkeksien ohje.

Mansikkapehmis

Kesäinen pehmis yllättää, sillä sen valmistamiseen tarvitset vain mansikoita, banaania ja hieman kookosmaitoa tai muuta nestettä. Tätähän voisi syödä vaikka aamupalaksi. Ota mansikkapehmiksen ohje talteen.

Tuulihattudonitsit

Pastellisissa pyörylöissä yhdistyvät kaksi suosikkia, tuulihatut ja donitsit. Täytteessä maistuu raikas rahka, ja kuorrute värjätään marjamehutiivisteellä. Katso tuulihattudonitsien ohje.

Mansikka-seeprakakku

Viehkeän juustokakun raidoissa maistuvat mansikka ja vanilja. Pohja taas rouhitaan minttusuklaakekseistä. Kurkkaa mansikka-seeprakakun resepti.

Pinkki kääretorttu

Vaniljainen täyte ja sitruunan raikastama pohja. Yksinkertaisen herkullisen kääretortun voi tarjoilla leivostyyliin, valmiiksi annospaloiksi leikattuna. Kurkkaa pinkin kääretortun ohje.

Kommentoi »