Aloita lintujen talviruokinta! Huolella muotoiltu lintulauta miellyttää silmää (ja sopii lahjapakettiin)
Mainos: Meillä kotona -kaupat
Aloita lintujen talviruokinta! Huolella muotoiltu lintulauta miellyttää silmää (ja sopii lahjapakettiin)
Lintujen talviruokinnalla on helppo huolehtia luonnoneläimistä ja samalla viihdyttää itseään ruokailijoiden bongailulla. Kahden muotoilijan lintuharrastuksesta syntyikin veistoksellinen Bird Silo. Tutustu tuotteeseen ja hyödynnä etu: saat Pidätin tuotteet alennettuun hintaan 26.11.2023 saakka!
22.11.2023
 | Päivitetty 23.11.2023
 |
Meillä kotona -kaupat

Aamupalalla Julie ja Mika Tolvanen katselivat ikkunan takana syöviä lintuja. Kahdella muotoilijalla oli missio: tutkia lintujen ruokailutapoja, ja suunnitella tarkoitukseen paras mahdollinen lintulauta. Luonnon ehdoilla toteutetun tutkimus- ja suunnittelutyön tuloksena oli Bird Silo, pariskunnan kodintuotteita valmistavan Pidät-yrityksen ensimmäinen tuote.

Nimensä mukaisesti Bird Silo on muotoiltu kuin viljasiilo – se täytetään yläkautta kantta nostamalla. Esimerkiksi kuorelliset auringonkukansiemenet ja pienemmäksi paloitellut pähkinät ovat täydellistä tarjottavaa lintulaudalle, jonka tyypillisimpiä vierailijoita ovat muun muassa tiaiset, nakkelit, peipot ja tikat.

Bird Silon runko ja naru ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Lintulauta on helppo koota ja purkaa, ja kaikki sen osat ovat uudelleen kierrätettäviä.

– Mielestämme Bird Silon tulisi vaikuttaa luontoon vain lintuja ruokkimalla, Julie ja Mika tuumaavat.

Osta Bird Silo itselle tai lahjaksi!

Tutustu Pidät-valikoimaan ja hyödynnä etu!

Saat Pidätin tuotteet alennettuun hintaan 26.11.2023 saakka.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »