Paljon enemmän kuin pelkkä valaisin! 10 räväkkää ja persoonallista suosikkiamme, jotka taatusti keräävät katseet

MAINOS
Paljon enemmän kuin pelkkä valaisin! 10 räväkkää ja persoonallista suosikkiamme, jotka taatusti keräävät katseet
Valaisin voi olla paljon enemmän kuin valonlähde. Valitsimme 10 hieman erilaista valaisinta, joiden avulla mikä tahansa sisustus muuttuu kiinnostavaksi. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Valaisimet: 10 persoonallista poimintaa

1. Kulta, mihin olet piilottanut pähkinät?

Koti ei ole koti ilman kultaista oravaa pöydällä. Piffin etu on, että se on lisäksi lamppu.

2. Bambi tuli käymään

Ferm Living Kidsin kaurisvalaisin on tarkoitettu lastenhuoneeseen, mutta saa sen laittaa muuallekin satutunnelmaa luomaan. Kuvan savutammen lisäksi valittavana on kaksi muuta värisävyä.

3. Hetki ennen diskon avautumista

Samettia, hapsuja ja pelkistetyt linjat! Näyttävä Alexis on pöytävalaisimien aatelia, mitä tulee menneiden vuosikymmenten hengen heijasteluun. Kullan lisäksi sitä saa vaaleana roosana, viininpunaisena sekä harmaana, ja sarjaan kuuluu myös kattolamppu.

4. Flamingo, linnuista kaunein

Miksi matkustaisit Floridaan, kun voit hankkia Franklin-kattovalaisimen? Pinkkinä se muistuttaa flamingoa enemmmän kuin tarpeeksi, mutta vähemmän rohkeille tarjolla on valkoinen versio.

5. Hullun keksijän työhuone

Markslöjdin Etui-pöytälamppu henkii hyvällä tavalla aikaa, jolloin sähkö keksittiin. Messingin ja marmorin yhdistelmää täydentää musta kangasjohto.

6. Ei mitään avaruusromua

Apollo 11 laskeutui Kuuhun 50 vuotta sitten, mutta Apollo-lamppu sopii jokaiseen kotiin. Se on enemmän koriste kuin valaisin, mutta tunnelmahan tässä on tärkeintä.

7. Poutapilviä seinällesi

Mitä jos kotonasi leijuisi aina joukko poutapilviä? Nuvem-valaisin on laserleikattua puuta. Osta useita ja tee näyttävä ryhmä!

8. Talo, joka odottaa kesää

Fraser-kattovalaisin tuo mieleen Muumitalon, jossa on vetäydytty talvilevolle. Eikö pelkästä ajatuksestakin tule hyvä olo? Pellavasekoitekangas pehmentää valon hyväilyksi.

9. Annas kun pöllövaari kertoo

Kun valaisin on pöllön muotoinen, sinulla on aina lukupiiri koolla. Jomie on tarkoitettu lastenhuoneeseen, mutta oikeastaanhan olemme kaikki lapsia, eikö?

10. Ainainen auringonpaiste

Kun seinälläsi on Soleil-valaisin, ulkona saa sataa vaikka vuorokauden ympäri. Todennäköisesti muuten sataakin.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 7.10.2019
Kommentoi »