Meillä kotona -kaupat

Paljon enemmän kuin pelkkä valaisin! Tässä 8 räväkkää ja persoonallista suosikkiamme, jotka taatusti keräävät katseet

MAINOS
Paljon enemmän kuin pelkkä valaisin! Tässä 8 räväkkää ja persoonallista suosikkiamme, jotka taatusti keräävät katseet
Valaisin voi olla muutakin kuin valonlähde. Valitsimme 8 hieman erilaista valaisinta, joiden avulla mikä tahansa sisustus muuttuu kiinnostavaksi.
Julkaistu: 20.10.2021

Persoonalliset valaisimet: 8 poimintaa Meillä kotona -kaupoista

1. Hohdokkaat kävyt

Nykyisin Umagena tunnetun tanskalaisen Vita Livingin varjostimet muistuttavat aivan messinginhohtoisia käpyjä. Saman varjostimen voi kiinnittää kattoon, pöytävalaisimen jalustaan tai lattialampulle sopivaan jalkaan. Löydät sopivat tuotteet karusellista varjostimen tuotekortin alta.

2. Jänis istui maassa

ByONin kaniinivalaisin on tarkoitettu lastenhuoneeseen, mutta sen avulla voi luoda satutunnelmaa kodin muihinkin tiloihin. Leikkisän valaisimen korkeus on 46 cm.

3. Höyhensatoa

Umagen höyhenvarjostin näyttää kevyeltä kuin balettitanssijan tyllihame. Harmaana se istuu sisustukseen kuin sisustukseen, niin pöydälle, lattialle kuin kattoonkin. Halkaisija 45 cm. Johto ja lamppu eivät sisälly varjostinpakettiin, mutta voit ostaa ne erikseen varjostimen alta.

4. Persoonallinen valaisin työhuoneeseen

Tove Admanin rouheassa, teollisuustyylisessä pöytälampussa yhdistyvät betoni ja pähkinäpuu. Kokonaisuuden viimeistelee musta kangasjohto. Valaisimessa tulee käyttää vain led-lamppuja.

5. Valaisin kuin aurinko

Globen Lightningin auringolta nimensä ja ulkomuotonsa lainaava Soleil-valaisin loistaa seinällä tai kattoon kiinnitettynä aivan esikuvansa lailla. Näyttävän valaisimen halkaisija on kokonaiset 56 cm. Säteet ovat metallia, kupu lasia.

6. Rakkauspilviä seinällesi

Mitä jos kotonasi leijuisi aina poutapilviä? Ferm Livingin Cloud-valaisin (leveys 40 cm, korkeus 25 cm) ihastuttaa vanhan roosan sävyssä. Vinkki: osta useampia valaisimia ja tee niistä näyttävä ryhmä.

7. Sieniä sateella

Selettin Mushroom-seinävalaisin tuo mieleen syysmetsässä samoilun. Eikö pelkästä ajatuksestakin tule hyvä olo? Vaalea väritys pehmentää valon hyväilyksi. Pakkauksen mukana tulee led-lamppu.

8. Boheemi klassikko

Broste Copenhagenin bambuvarjostin on klassikko parhaasta päästä. Pyöreä muoto ja ilmava rakenne kestävät aikaa ja – mikä parasta – valaisin on helppo tuunata vaikka kuivakukilla. Kukapa ei haluaisi kukkivaa puutarhaa olohuoneeseensa? Varjostimen halkaisija on 48 cm ja korkeus 30,5 cm. Pakettiin kuuluu pelkkä varjostin, lamppu ja johto on hankittava erikseen.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »