Perinneryijy lattialla ja avoin kylpytila! Sisustustoimittajan tärpit Mikkelin asuntomessuilta
Sisustus
Perinneryijy lattialla ja avoin kylpytila! Sisustustoimittajan tärpit Mikkelin asuntomessuilta
Avotakan sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi Mikkelin asuntomessujen 5 inspiroivinta yksityiskohtaa. Nämä kannattaa kurkata!
Julkaistu 5.7.2017
Avotakka

1. Kodikas kohtauspaikka

Tala ledin riippuvalaisimet ovat rykelmässä ruokapöydän ja tiskitason yllä.

Tämä tila tuntuu itsenäiseltä keittiöltä, vaikka se sijaitseekin olohuoneen yhteydessä. Kodikas hirsiseinä ja vihreälle pihalle avautuva näkymä takaavat sen, että ruokapöydän ääressä viihdytään pikkutunneille asti. Nixi-kettiön tummanharmaat keittiökalusteet ja mikrosementtilattia ovat urbaani vastakohta lämpimille hirsiseinille. Eriparituolit ja läpinäkyvät riippuvalaisimet viimeistelevät rennon mutta hallitun sisustuksen, jonka suunnitteli Jonna Kivilahti.

Kohde 10, Honka Ink, Honkarakenne.

2. Luonnon inspiroima

Perinneryijy sopii makuuhuoneen lattialle.

Vuoteella on ideaali paikka makuuhuoneessa, sillä sen sivulta avautuvat lasiovet terassille. Klassinen sormipaneeli on taas muodissa, ja se on oiva verhoilumateraali luonnonläheistä sisustustyyliä fanittavan makuutilaan. Rento petaus on tehty ryppyisillä pellavalakanoilla ja torkkupeitoilla. Pieni sohvapöytä riittää mainiosti yöpöydäksi. Sisustus Susanna Vento.

Kohde 6, Saimaan Harmaja, Kannustalo.

3. Tyylikäs sisääntulo

Mustavalkoinen on eteisen tehokas väripari.

Eteinen on kodin käyntikortti, ja minimalistinen sisustus ilahduttaa sisään astuessa. Se toimii, kun vaatteille ja kengille on omat kaapistot. Eteisessä laskutila on must! Muuten tärkeät pikkutavarat ajelehtivat ja katoavat kodin muihin huoneisiin. Siro metallirunkoinen sivupöytä on tyylikäs laskutila avaimille ja tilpehööreille. Seinää vasten nojaava kokovartalopeili heijastaa valoa ja luo tilan tuntua. Sisustussuunnittelu Riikka-Mari Sutinen.

Kohde 18, Casa Wellikulho, Passiivikivitalot.

4. Rouhea kylpylä

Seinässä on kätevä hyllytila saippuoille. Amme on Laattapisteen mallistosta.

Tässä ammeessa olisi ilo kylpeä ja nauttia rauhoittavasta spa-tunnelmasta. Avoimessa kylpytilassa on käytetty rohkeasti puuta ja kiveä. Seinä ja katto ovat lämpökäsiteltyä Radiata-mäntyä, jossa on reilut puunsyykuviot. Lattiassa on isoilla laatoilla toteutettu rytmikäs tiililadonta. Lattiasyvennyksessä ovat likakaivot, joita peittää tiikkipuinen ritilä. Sisustussuunnittelu Maija Puhakainen.

Kohde 5, Wave, Honkatalot.

5. Vau mikä näkymä!

Mikrosementtilattia heijastaa valoa tilaan, jossa näkymä on pääasia.

Vaikutuksen tekee suuri ruutuikkuna, jonka mustat teräskarmit raamittavat maiseman olohuoneen tauluksi. Matala sohvaryhmä ei peitä maisemaa, koska se on ikkunan viereisessä nurkkauksessa. Sisustussuunnittelu Anita Koponen Design.

Kohde 24 Minun valo, Minun Loft.

Kommentoi »