Meillä kotona -kaupat

Pellavapäiväpeitto on tämän kevään paras sisustushankinta – tilaa Haikuan suosikkituote nyt & hyödynnä etu

MAINOS
Pellavapäiväpeitto on tämän kevään paras sisustushankinta – tilaa Haikuan suosikkituote nyt & hyödynnä etu
Kaipaatko kodin tunnelmaan hieman pehmeyttä, runsautta ja kerroksellisuutta? Pellavatekstiilejä valmistavan Haikuan pellavapäiväpeitto luo makuuhuoneeseen rennon viimeistellyn ilmeen. Tutustu viikon löytöön ja hyödynnä etu: saat pellavapäiväpeitot nyt –15 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella. Ilmainen toimitus koskee myös Haikuan koko muuta valikoimaa. Etu on voimassa vain 29.5.2022 saakka, joten kipaise ostoksille.
Kuvat
Julkaistu 23.5.2022

– Tajusin, että jos minä tarvitsen pellavapäiväpeiton, ehkä joku muukin tarvitsee.

Tästä Mari Rauvolan ajatuksesta syntyi pellavatekstejä valmistava kodinsisustusbrändi Haikua ja yrityksen hittituote, pellavapäiväpeitto.

Haikuan pellavapäiväpeittoja on saatavilla neljässä eri värissä: valkoisena, pellavanvärisenä, tummanharmaana sekä hurmaavan vanhan roosan sävyisenä.

Kaikki Haikuan tuotteet ovat Marin itsensä suunnittelemia ja Suomessa tehtyjä. Kaikki peitteet on valmistettu niin, ettei niissä ole keskellä olevia saumoja. Laatuun panostaminen takaa sen, että oikealla hoidolla tuotteesta saa pitkäaikaisen kumppanin.

– Haikuan arvot pohjautuvat ekologisuuteen, kestävään kehitykseen ja suomalaiseen luontoon. Tuotteet ovat ajattomia eikä niitä ole suunniteltu kertakäyttökulttuuria ajatellen, Mari kertoo.

Hyödynnä etu: tilaa Haikuan pellavapäiväpeitto –15 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella. Ilmainen toimitus koskee myös Haikuan koko muuta valikoimaa!

Etu on voimassa 23.–29.5.2022. Alennetut hinnat näkyvät valmiiksi tuotteilla. Tuotteita on saatavilla rajoitetusti.

Osta pellavapäiväpeitto tästä

Haikuan pellavapäiväpeitoista löytyy useita eri kokovaihtoehtoja: pienin on kooltaan 160 x 240 cm, suurin puolestaan 320 x 320 cm. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen, pellava, tummanharmaa sekä vanha roosa. Kaikkein suurimpia kokoja on saatavilla vain valkoisena ja pellavanvärisenä.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »