Meillä kotona -kaupat

Pellavapäiväpeitto on tämän syksyn paras sisustushankinta – tilaa omasi nyt Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Pellavapäiväpeitto on tämän syksyn paras sisustushankinta – tilaa omasi nyt Meillä kotona -kaupoista
Kaipaatko kodin tunnelmaan hieman pehmeyttä, runsautta ja kerroksellisuutta? Pellavatekstiilejä valmistavan Haikuan suosikkituote pellavapäiväpeitto luo makuuhuoneeseen täydellisen, rennon viimeistellyn syysilmeen.
Kuvat
Julkaistu: 16.8.2021

– Tajusin, että jos minä tarvitsen pellavapäiväpeiton, ehkä joku muukin tarvitsee.

Tästä Mari Rauvolan ajatuksesta syntyi pellavatekstejä valmistava kodinsisustusbrändi Haikua ja yrityksen hittituote, pellavapäiväpeitto.

Kaikki Haikuan tuotteet ovat Marin itsensä suunnittelemia ja Suomessa tehtyjä. Kankaat kudotaan Liettuassa, jossa on vahva osaaminen ja kokemus pellavakankaan valmistuksesta. Kaikki peitteet on valmistettu niin, ettei niissä ole keskellä olevia saumoja. Laatuun panostaminen takaa sen, että oikealla hoidolla tuotteesta saa pitkäaikaisen kumppanin.

– Haikuan arvot pohjautuvat ekologisuuteen, kestävään kehitykseen ja suomalaiseen luontoon. Tuotteet ovat ajattomia eikä niitä ole suunniteltu kertakäyttökulttuuria ajatellen, Mari kertoo.

Haikuan pellavapäiväpeitoista löytyy useita eri kokovaihtoehtoja: pienin on kooltaan 160 x 240 cm, suurin puolestaan 320 x 320 cm. Saatavilla olevat värit ovat pellava, harmaa, roosa sekä valkoinen. Tuotteen nhinnat alkavat 168 eurosta riippuen tuotteen koosta ja väristä.

Osta pellavapäiväpeitto tästä

Valitse haluamasi koko- ja värivaihtoehto pudotusvalikosta ja lisää tuote ostoskoriin.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »