Meillä kotona -kaupat

Näin luot parvekkeelle trendikkään boho-henkisen sisustuksen – tee tyyli tuotteilla, jotka ostat suoraan Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Näin luot parvekkeelle trendikkään boho-henkisen sisustuksen – tee tyyli tuotteilla, jotka ostat suoraan Meillä kotona -kaupoista
Ihanan huoleton mutta silti harkittu! Rento boho-tyyli näkyy parvekkeella rottinkikalusteina, keraamisina ruukkuina sekä kuviollisia, rouheina mattoina. Klikkaa tuotteet ostoskoriin ja hanki suosikit itsellesi!
Julkaistu: 17.4.2020

5 poimintaa parvekkeen boho-tyyliseen sisustukseen

1. Käsin punottu kaunotar

Tässä tuolissa istut kuin aatelinen. Taidokkaasti käsityönä tehty rottinkikaunotar sopii parhaiten lasitetulle parvekkeelle, sillä rottinki ei pidä kosteudesta. Sateen sattuessa tuolin voi tosin kiikuttaa vaikkapa olohuoneeseen, ja se on sielläkin kuin kotonaan!

2. Amppeli kuin koru

Kasvit ja ruukut tekevät parvekkeesta vehreän ja kukoistavan kesäkeitaan. Juuttinarusta solmeiltu makrameeamppeli on parvekkeen kaunistus. Keskitä amppelit yhteen paikkaan ja ripusta ne rennosti eri korkeuksille, ja saat niistä tyylikkään kokonaisuuden.

3. Pehmeyttä varpaiden alle

Matto lisää parvekkeen kodikkuutta tekee siellä oleskelusta vieläkin mukavampaa. Hauskan näköisellä matolla parvekkeen ilmeen saa myös muuttumaan hetkessä: sen alle katoaa näppärästi remonttia kaipaava tai muuten aikansa elänyt lattiapinta. Tämä rouhea puuvilla-juuttimatto tuntuu mukavalta paljaiden jalkojen alla, ja se tuo kivasti lisäväriä boho-tyyliin sisustetulle parvekkeelle.

4. Salonkikelpoinen taso

Siro tarjotinpöytä on näppärä kaluste pienellekin parvekkeelle, mutta erillinen tarjotinosa tekee siitä vieläkin käytännöllisemmän. Pronssinhohtoinen pikkupöytä tuo sisustukseen ripauksen ylellisyyttä, ja se muodostaa trendikkään yhdistelmän luonnoväristen rottinkikalusteiden kanssa.

5. Nojaa tyynyyn

Kelim-tyynyillä saat luotua parvekkeelle maanläheisen rennon tunnelman, joka kuuluu olennaisestii boho-tyyliin. Käytä tyynyjä tuolin pehmusteina, penkin selkänojatyynyinä tai kokoa niistä rento löhöpaikka parvekkeen nurkkaukseen.

1 kommentti