Kotivinkki

Parsa valloittaa

Parsa valloittaa

Parsa on parasta! Oli se sitten keitetty, grillattu tai uunissa paahdettu. Kurkkaa helpot reseptit!
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

Grillattu parsa: Työnnä parsat varrastikkuihin levyksi, jolloin ne on helppo kääntää. Pirskota päälle oliiviöljyä, ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Viimeistele sitruunan mehulla ja parmesaanilla.

Keitetty parsa: Kiehauta laakeassa kasarissa 2 l vettä, 1 rkl suolaa ja 2 tl sokeria. Lisää parsat ja keitä napakoiksi 5–7 minuuttia. Tarkista oikea kypsyys maistamalla. Tarjoa voisulan kanssa.

Uunissa paahdettu parsa: Mausta parsat tilkalla oliiviöljyä sekä suolalla ja pippurilla. Paahda 250-asteisessa uunissa 5–7 minuuttia. Vielä tilkka sitruunan mehua. Yksinkertaista ja niin hyvää!

Katso myös nämä parsareseptit:

Julkaistu: 16.5.2012