Kaikki rakastavat voileipäkakkuja! Uudesta erikoislehdestä saat 42 houkuttelevaa ohjetta

MAINOS
Kaikki rakastavat voileipäkakkuja! Uudesta erikoislehdestä saat 42 houkuttelevaa ohjetta
Parhaat Voileipäkakut -erikoislehti kokoaa yksiin kansiin ruokaisat voileipäkakut. Tämä on lehti, joka kannattaa säästää tuleviakin juhlajärjestelyjä silmällä pitäen! Erikoislehti on myynnissä lehtipisteissä rajoitetun ajan.
Julkaistu: 15.4.2020

Voileipäkakut tekevät paluun kahvipöytään! Parhaat Voileipäkakut -erikoislehti kokoaa yhteen herkullisimmat ohjeet suolaiseksi kakuksi. Ohjeita on tarjolla sekä aloitteleville kotikokeille että taitaville tekijöille.

Ohjevalikoima on monipuolinen, onpa suosikkisi sitten kala-, liha- tai kasviskakku. Klassikoiden lisäksi tarjolla on myös uusia muotoja ja makuja kokeilunhaluisille tekijöille. Miltä kuulostavat poropallerot tai kolmessa minuutissa kypsyvä mukikakku?

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 5,90 €.

Saat kätevät ohjeet myös voileipäkakun koristeluun. Punasipulikukat tai avokadoruusut tekevät voileipäkakusta käden käänteessä pöydän katseenvangitsijan.

Osa voileipäkakkujen ohjeista on munattomia, gluteenittomia ja vegaanisia.

Kalaosion herkuissa on mukana juustokakkuja, kääretorttuja ja perinteisiä voileipäkakkuja. Sopisiko sinun juhlapöytääsi vaikka suosittu lohijuustokakku tai trendikäs sushikakku?

Kasviskakut yllättävät raikkaudellaan ja jännillä makuyhdistelmillä. Onko suosikkisi tomaatti-mozzarella, avokado-hummus vai tsatsiki-feta?

Lihaisista kakuista palvikinkulla ja suolakurkulla täytetty voileipäkakku on jo klassikko. Mitäpä jos kokeilisit vaihteeksi palvikinkkua tai savuporoa?

Jos perinteiset kakut eivät ole sinun juttusi, löydät oman suolaisen herkkusi Uudet muodot ja maut -osiosta.

Parhaat Voileipäkakut -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 15.4.2020 alkaen. Saatavana rajoitetun ajan.
1 kommentti