Meillä kotona -kaupat

Päiväni puutarhassa! Sisustustoimittaja Hanna Sandström rakastaa hetkiä omenapuun alla – tässä hänen 7 tuotteen haavelistansa

MAINOS
Päiväni puutarhassa! Sisustustoimittaja Hanna Sandström rakastaa hetkiä omenapuun alla – tässä hänen 7 tuotteen haavelistansa
Paikka omenapuun alla on alkukesällä valkoisen hunnun valaisema. Sen jälkeen aurinko siilautuu lehvästön läpi lempeästi, kunnes omenat alkavat kasvaa ja punertua. Parempaa paikkaa pitkille päiväkahveille ja kesäisille etätöille ei olekaan, sanoo sisustustoimittaja Hanna Sandström. Nämä 7 löytöä tekevät hänen pihapäivistään entistä ihanampia.
Julkaistu: 24.6.2020

1. Tuoli, jossa mahtuu istumaan eri asennoissa

En istu juuri ikinä "oikein" jalat lattiaa kohti, vaan useimmiten koukistan koivet alleni tavalla tai toisella. Minun tuolissani siis pitää olla leveyttä ja tilaa myös tyynyille ja vilteille. Paksusta bambusta valmistettu nojatuoli on muodoltaan ihanasti uniikki.

2. Matto, joka haluaisi olla myös pöytäliina tai istuintyyny

Niin ihana kuin onkin upottaa varpaansa vastaleikattuun nurmikkoon, tykään myös pihan sisustamisesta vaikkapa pienellä matolla. Minikokoista mattoa voi käyttää myös poppanan tapaan pöytäliinana tai siitä voi taittaa ja ommella kivan istuintyynyn.

3. Pöytä, jolla on monta oikeaa paikkaa

Puutarhapäiviini tarvitsen aina tarpeeksi laskutilaa, sillä minulla on taipumusta pienen leirin perustamiseen. Vaikka tietokone pysyykin tukevasti sylissäni, pino lehtiä, aurinkolasit, vanhanaikainen matkaradio ja käsityö ovat kivat pitää lähellä. Symppis bambupöytä siirtyy syksyllä olohuoneen iloksi.

4. Välijoogaa ja pehmeyttä peliin

Staattiset asennot (etenkin jalat kippuralle käännettyinä) vaativat taukoja ja jumppaa. Pihalla on onneksi maailman helpointa keskeyttää työt tai dekkarin luku hetkeksi ja tehdä vaikka pari aurinkotervehdystä. Sen jälkeen käännetään tyynyt uuteen asentoon ja taas jaksaa.

5. Kahvia vai teetä? Molempia!

Aamulla minut herättää tumma kahvi kauramaidolla, mutta päivän mittaan siemailen mieluusti myös teetä. Tämän yhden hengen kannun hauskuus piilee muodossa, sillä setin alaosa on kuppi. Suosikkiteeni juuri nyt on Fortum & Masonin Countess Grey.

6. Tämän unohdan aina!

Muistakaa juoda vettä. Minä tunnustan juovani ihan liian vähän päivän mittaan, ja yritänkin opetella paremmille tavoille. Tällainen juomasäiliö on kuin minulle tehty – veden kulutusta on helppo seurailla, ja lasia vielä helpompi täyttää.

7. Turhaa mutta niin suloista

Tavallinen tiistai muuttuu juhlaksi näin: Pue ylle mekko. Paista pellillinen croissantteja ja avaa hillopurkki. Kaada kuumaa kahvia termoskannuun. Hiippaile puun alla olevaan leirikeskukseesi. Ripusta oksille viirinauhoja. Istahda, haukkaa, hörppää ja anna onnen tulla.

Kommentoi »