Parhaat sisustusideat Jyväskylän asuntomessuilta
Rakenna ja remontoi
Parhaat sisustusideat Jyväskylän asuntomessuilta
Vahvat värit ja mielenkiintoiset puu- ja laattapinnat nousevat esiin messutalojen sisustuksissa. Silti hillitty skandinaavinen tyyli pitää yhä pintansa.
7.7.2014
 |
Meidän Talo

Suurin osa Jyväskylän asuntomessujen taloista edustaa modernia tyylisuuntaa. Rakentajat ovat olleet innovatiivisia ja kehitelleet monia, uusia ratkaisuja itselleen tärkeiden asioiden ympärille. Tämä näkyy myös talojen sisustuksissa.

1. Yllättävä julkisivumateriaali. Kohde 23: Skammin talon julkisivu on mattalasitettua kattotiiltä. Sisätiloissakin on monta mielenkiintoista ratkaisua.

2. Järkevä suunnittelu. Kohde 15: Noppakoti herätti kiinnostusta heti alusta lähtien. Kompakti koti sinkulle tai pariskunnalle. Ei turhia neliöitä, silti kaikki tarpeellinen on saatu mahdutettua mukaan.

3. Harkitut yksityiskohdat julkisivuissa. Kohde 19: Lammi-Kivitalojen kohteen terrakotan väriset puuosat ja terassi piristävät ja ryhdistävät muuten valkoisen talon julkisivua. Pisteet rohkeudesta!
4. Hiotut yksityiskohdat sisustuksessa. Kohde 22: Kevytbetoniseen harkkoseinään on työstetty tammilistoin viimeistelty kirjahylly.
5. Sisä- ja ulkotilojen saumaton yhdistäminen. Kohde 7: Seinäpinnan panelointi jatkuu kauniisti terassille. Olohuoneessa on oksaton mänty ja ulkona oksaton kuusi, joka kestää paremmin säävaihteluita.
6. Valaistusratkaisut. Kohde 4: Eteisessä epäsuoraa valoa virtaa paikalla rakennetusta valorailosta.
7. Rohkeus värienkäytössä. Kohde 3: Räväkässä värien yhdistelyssä on vältytty riitasoinnuilta, kun sinisen, punaisen, keltaisen ja oranssin maalien (Teknos Pro) värikylläisyydet ovat samat. Koivuviiluilla päällystetty portaikon seinämä kätkee sisäänsä paljon hyllytilaa. Siniharmaa lattia on Forbon linoleumia.
8. Väriä myös pesutiloissa. Kohde 8: Talon sisustusta ovat inspiroineet Alvar Aallon työt, joista tämä väri on poimittu. Tiililadotut laatat Laattapisteestä.
9. Leikittely sisustusmateriaaleissa. Kohde 25: Sininen keraaminen työtaso piristää muuten mustaa keittiötä Kastellin kohteessa.
10. Kauniit puupinnat seinissä. Kohde 23: Mäntypaneelit ja harmaanvihertävät Puustellin kaapistot ovat näyttävä pari.
Kommentoi »