Ei ole kinkkupiirakan voittanutta! 6 x ohje, jolla onnistut – "Helppo tehdä, maistuva piirakka"

Ei ole kinkkupiirakan voittanutta! 6 x ohje, jolla onnistut – "Helppo tehdä, maistuva piirakka"
Maukas kinkkupiirakka katoaa pöydästä nopeammin kuin se ehtii jäähtyä. Varo vaan, tämän jutun ohjeet kurkistettuasi on ihan pakko pyöräyttää iltapalaksi lämmin, tuoksuva piirakka!
Julkaistu: 21.1.2021

1. Cheddaria ja salviaa makumaailmaa laajentamaan

Klassinen kinkkupiirakan täyte saa makua cheddarista ja salviasta. Tämän piirakan reunoja koristavat kauniit palmikot, mutta voit tehdä piirakan aivan tavalliseen tyyliinkin. Cheddarjuustoisen kinkkupiirakan ohjeen saat täältä.

2. Pienet piirakat maistuvat perheen pienimmillekin

Nam, nämä suloiset, pienet kinkkupiirakat sopivat mainiosti vaikka iltapalapöytään. Kinkkupiirakoiden ohjeen saat täältä.

3. ...teinien ruokintaan taas tarvitaan koko pellillinen!

Lukijamme Jonnan pellillä valmistettavasta kinkkupiirakasta riittää pala jos toinenkin nälkäisille herkkusuille. Ota Jonnan kinkkupiirakan resepti talteen täältä.

4. Paprikat värittävät kinkkupiirakan

Bloggaajamme Kotona, keittiössä ja puutarhassa jakaa hyvän kinkkupiirakkareseptinsä. "Mielestäni kinkku-paprikapiirakasta tulee kivan näköinen, kun sen valmistukseen käyttää erivärisiä paprikoita. Itse käytin tällä kertaa punaista, keltaista ja vihreää paprikaa", hän kirjoittaa. Ota kinkku-paprikapiirakan ohje talteen.

5. Kestosuosikki: Quiche Lorraine

Palvikinkku, purjo ja maukas juusto tekevät Quiche Lorraine -kinkkupiirakasta täydellisen. "Tämä oli hyvä ohje ja helppo tehdä. Myöskin maistuva piirakka eikä liian suolainen", kehuu ohjetta testannut lukijamme. Tähän kinkkupiirakan reseptiin palaat uudelleen, kun kerran kokeilet!

6. Kaipaatko gluteenitonta versiota?

Lukijamme Petrin kinkkupiirakka on paitsi gluteeniton, myös helppo ja herkullinen. Mantelipohja antaa kinkkupiirakalle herkullisen maun ja murean rakenteen. Ota Petrin kinkkupiirakan ohje talteen täältä.

Kommentoi »