Aina on hyvä syy leipoa kakku! Uudesta erikoislehdestä saat 42 houkuttelevaa reseptiä

MAINOS
Aina on hyvä syy leipoa kakku! Uudesta erikoislehdestä saat 42 houkuttelevaa reseptiä
Parhaat Juhlien kakut -erikoislehdestä löydät herkullisimmat ja kauneimmat kakkureseptit kevään ja kesän tähtihetkiin. Tämän lehden haluat säästää tulevillekin vuosille! Erikoislehti on myynnissä lehtipisteissä rajoitetun ajan, hae omasi siis nopeasti.
Julkaistu: 14.4.2021
Olisiko tänään kakkupäivä? Parhaat Juhlien kakut -erikoislehti on täynnä uusia ideoita ja inspiraatiota kotileipureille. Juhlapöydän kuningattaret, kakut ilman uunia, suklaasuun unelmat ja rakastetut klassikot ihastuttavat isompien ja pienempien juhlien päätähtinä. Osa kakuista on gluteenittomia ja munattomia.
Parhaat Juhlien kakut -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 14.4.2021 alkaen. Saatavana rajoitetun ajan.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Hinta on vain 5,90 euroa.

Kokeile lehden kannen tyylikästä mirror glace -peilikiillekakkua, pirteän sitruunaista marenkiunelmaa tai maalauksellista mustaherukkakakkua.
Ilman uunia -osion herkut leivotaan, kuten luvataan: hyydyttämällä ja pakastamalla. Sopisiko juhlapöytääsi esimerkiksi jäädytetty suklaakakku tai limoncello-juustokakku?
Italialaisella marengilla kuorrutettu sitruunakakku kestää juhlapöydässä sekä katseita että kuumuutta.
Klassikot maistuvat aina. Kesän kohokohtia ovat vadelmista leivottu kermakakku tai mansikka-pistaasibrita. Ja kuka voisi vastustaa kirsikkaista schwarzwaldinkakkua tai suklaista paholaisen kakkua?
Devil's cake eli paholaisen kakku on klassikko. Tämä variaatio sisältää kunnon tujauksen kahvia ja juhlavia karhunvatukoita.
Kommentoi »