Parhaat Juhlien kakut yksissä kansissa! Uusi bookazine esittelee 42 juhlien päätähteä

MAINOS
Etsitkö täydellistä kakkua valmistujaisiin, rippijuhliin, syntymäpäiville tai sukujuhliin? Parhaat Juhlien kakut -erikoislehti kokoaa yksiin kansiin juhlapöydän kauniit ja herkulliset keskipisteet. Löydät erikoislehden lehtipisteestä!
Kuvat Hannes Paananen

Parhaat Juhlien kakut -erikoislehti kokoaa parhaat juhlakakkujen ohjeet yksiin kansiin. Ohjeita löytyy niin vasta-alkajille kuin taitaville kotileipureille. Näillä kakkuohjeilla onnistut varmasti!

Valittavana on klassikoita ja suussasulavia makuyhdistelmiä. Mukana on myös moderneja villityksiä ja uusia tekniikoita kokeilunhaluisille.

Voit valita leivonnaiset oman makusi mukaan: jumalaiset juustokakut, säväyttävät fantasiakakut, takuuvarmat klassikot ja syntisen hyvät suklaakakut ihastuttavat isompien ja pienempien juhlien päätähtinä. Osa kakuista on gluteenittomia.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 5,90 €.

Jumalaiset juustokakut -osion herkut leivotaan hyydyttämällä, paistamalla tai pakastamalla. Sopisiko juhlapöytääsi porkkana- ja juustokakun yhdistelmä tai raikas vadelmamoussekakku?

Fantasiakakut yllättävät muodollaan ja maullaan. Tarjolla on tyylikäs peilikiillekakku mirror glaze, hurmaava yksisarviskakku ja superhienot aperol spritz -annosjuustokakut.

Klassikot toimivat aina juhlapöydässä. Ikisuosikit kinuski-, mansikka- ja britakakku eivät petä koskaan. Myös suklaakakku on varma valinta. Kuka voi vastustaa söpöä minttusuklaatorttua tai lakunystävän mutakakkua?

Parhaat Juhlien kakut -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 3.4.2019 alkaen. Saatavana rajoitetun ajan.

Julkaistu: 3.4.2019
Kommentoi »