Paperikoristeet kotiin
Tee itse
Paperikoristeet kotiin
Jos kotisi kaipaa kevyttä piristystä, taittele helpot paperikoristeet yhdessä illassa. Alla viisi hauskaa ideaa. Nämä toimivat mainiosti myös juhlien koristelussa.
21.4.2015
 |
Kotivinkki

Paperiset pionit

Silkkipaperipallot ovat täydellinen sisustuselementti lastenhuoneeseen, mutta ne toimivat yhtä lailla koristeena kesän juhlissa. Katso, miten teet paperipallon

Kukkaketo seinälle

Tee hauska paperikukka-asetelma (kuva alla) eteiseen, työpöydän ylle tai keittiöön. Haitarikukkien tekniikalla syntyy myös pieniä kakkukoristeita, kun minikukan kiinnittää jäätelö- tai hammastikkuun.

Kurkkaa ohje tekemiseen jutusta Paperikukka seinälle!

Hunajakennopallot

Askartele hunajakennopallot koristeiksi juhliin tai ripusta ne kattoon värittämään sisustusta. Valitse honey comb -koristeiden värit sisustukseen tai juhlien teemaan sopiviksi. Katso, miten teet hunajakennopallot!

Koristenauhat

Monikäyttöiset koristenauhat ovat yllättävän nopeita tehdä. Ripusta nauhat esimerkiksi paperilyhtyihin. Useammasta roikkuvasta nauhasta saat kauniin verhon ikkunaan tai koristeen juhlapöydän taustalle. Nauhoilla voi helposti koristella myös tyhjän seinän tai puutarhan juhlakuntoon ripustamalla nauhat puiden ja pensaiden oksille. Näin teet koristenauhan!

Kirjasta ruusuksi

Vanhan kirjan sivuista syntyy paperiruusut pöytäkoristeiksi tai lahjapakettia kaunistamaan. Kurkkaa paperiruusun ohje!

Kommentoi »