Meillä kotona -kaupat

Vaali paistinpannuasi oikeanlaisella hoidolla – kurkkaa vinkit & hanki huippulaatuiset pannut nyt etuhintaan

MAINOS
Vaali paistinpannuasi oikeanlaisella hoidolla – kurkkaa vinkit & hanki huippulaatuiset pannut nyt etuhintaan
Laadukas paistinpannu kestää käyttöä pitkään, jos sille antaa oikeanlaista rakkautta ja hoitoa. Lue vinkit ja osta nyt HEIROLin Cerasafe-sarjan pannut, kasarit ja kattilat 25 % alennuksella. Lisäksi kaikki HEIROLin tuotteet ovat tilattavissa ilman toimituskuluja. Etu on voimassa Meillä kotona -kaupoissa 4.9.2022 asti.
Julkaistu 29.8.2022

Miten paistinpannun saa säilymään hyvänä pitkään? Miten sitä pitäisi käyttää ja hoitaa, jotta pinnoite pysyy priimana eikä pannukaupoille tarvitse kiiruhtaa ennen aikojaan?

Listasimme kotimaisen keittiötuoteyrityksen HEIROLin mainiot vinkit paistinpannujen fiksuun käyttöön ja hoitamiseen.

Hyödynnä etu: Tilaa HEIROLin Cerasafe-sarjan tuotteet –25 % alennuksella. Lisäksi koko HEIROLin valikoima on nyt ilmaisella toimituksella.

Etu on voimassa 29.8.–4.9.2022 Meillä kotona -kaupoissa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Näin käytät ja hoidat paistinpannua

Paistinpannun käyttö

 • Kuumenna pannu kuumaksi asteittain: aloita miedolla lämmöllä ja nosta lämpötilaa tarvittaessa. Jos pannun lämmittää nopeasti ja liian kuumaksi, ruoka palaa kiinni, pinnoite voi mennä pilalle ja pohja vääntyä. Erityisesti induktio kuumenee todella nopeasti hyvin kuumaksi.
 • Lisää pannulle aina rasvaa ennen kuumennusta. Tyhjänä kuumentaminen aiheuttaa värimuutoksia. Rasva myös antaa ruoalle kauniin pinnan ja makua.
 • Kärsivällinen paistaja palkitaan – malta siis olla tökkimättä ruokaa jatkuvasti. Kun aloitat ruoanlaiton, ota ensin paistettava raaka-aine huoneenlämpöön. Kaiva sitten pannu esille ja kuumenna rasva. Kun vaikkapa liha tai lettu on saanut rauhassa paistua muutaman minuutin, se on valmis kääntämään kylkeä. Näin ruoka kääntyy helposti eikä pala pannuun kiinni.
 • Paistatko marinoitua lihaa? Pyyhi ylimääräinen marinadi pois lihan pinnalta ennen paistamista. Valmismarinadi palaa helposti kuumaan pannuun kiinni.
 • Haaveissa herkullinen paistopinta? Ystäväsi on Maillardin reaktio, jossa kuuma lämpötila saa aikaan herkullisen paistopinnan sekä uusia makuja ja aromeja. Jos esimerkiksi jauhelihaa laittaa pannulle kerralla paljon, pannun lämpötila laskee liikaa. Paista siis liha parissa erässä!
 • Käytä pinnoitetulla pannulla puisia tai muovisia työ- ja tarjoiluvälineitä. Teräspannulla voit käyttää myös teräsvälineitä.
 • Älä säilytä ruokaa pinnoitetussa pannussa tai valurautapannussa pitkään. Etenkin happamat ruoat pilaavat pinnoitteen.

Paistinpannun pesu ja säilytys

 • Anna pannun jäähtyä käytön jälkeen. Täytä se sitten vedellä ja anna liota hetki. Paras apuväline pannun pesussa on sieni. Moni paistinpannu kestää tiskikoneen, mutta kone ei ole yhtä huolellinen kuin ihminen. Lisäksi voimakkaat konetiskiaineet voivat lyhentää pannun käyttöikää.
 • Jos pannuun jää likaa, se palaa kiinni seuraavalla kuumennuskerralla. Tällöin myös ruoka jämähtää paistaessa pannuun.
 • Muista pestä myös pannun pohja! Muuten lika kärähtää kiinni lieteen.
 • Teräspannulle kannattaa silloin tällöin tehdä rasvapoltto.
 • Jos pinoat pannut kaappiin, ehkäise naarmuuntuminen laittamalla pannujen väliin talouspaperia tai vastaavaa.

Kun valitset laadukkaan paistinpannun tai paistokasarin ja hoidat sitä oikein, saat pitkäikäisen luottovälineen keittiöön. Cerasafe-sarjan tuotteissa on kolminkertainen ja tarttumaton, keraamisesti vahvistettu kestävä pinnoite. HEIROL on yli 30-vuotias suomalainen perheyritys. Sen tavoitteena on ollut alusta asti tuoda kotikokkien saataville laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiötuotteita ja innostaa suomalaisia valmistamaan enemmän ruokaa kotona.

Satsaus laadukkaaseen paistinpannuun kannattaa

HEIROLin Cerasafe-sarja on ekologinen valinta: erinomaisen lämmönjohtokyvyn ansiosta se kuluttaa vähän energiaa, ja kestävän pinnoitteen vuoksi pannut ja kattilat kestävät käyttöä pitkään. Tuotteilla on kolmen vuoden takuu.

Pinnoitettu paistinpannu monipuoliseen kokkaukseen

Cerasafe Pro -paistinpannussa valmistat niin arkipöperöt kuin juhlavammatkin ateriat. Teräsrunkoinen pannu sopii kaikille liesille induktiota myöten ja myös uuniin (korkeintaan 200 °C).

Paistokasari paistamiseen, patojen haudutteluun ja pastan pyörittelyyn

Laakea Cerasafe Pro -paistokasari on käytännössä kuin paistinpannun ja kattilan yhdistelmä. Pinnoitetussa kasarissa voit paitsi paistaa ruokia myös valmittaa haudutusta vaativia patoja sekä kastikkeita. Suuressa paistokasarissa pastakin on helppo sekoitella kastikkeen joukkoon. Kaksi kahvaa helpottavat kasarin käsittelyä ja siirtelyä. Sopii kaikille liesille ja uuniin (korkeintaan 200 °C).

Kaipaatko pienempää paistokasaria? Oiva valinta on halkaisijaltaan 24-senttinen paistokasari, jossa on kahva ja kansi.

Panosta myös kunnon kattilaan!

3,2-litrainen kattila on näppärä ja laadukas monitoimiväline ruoanlaittoon kaikenlaiseen keittäiseen ja hauduttamiseen. Teräskattilassa on kolminkertainen ja tarttumaton pinnoite. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua kattilaa voi käyttää kaikilla liesillä ja myös uunissa.

Hieman pienempi 2,3-litrainen kasari sopii myös monipuoliseen ruoanlaittoon.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »