Valoa syysiltoihin! Ota kuva kynttilöistä tai tunnelmavaloista kotonasi ja osallistu kuvahaasteeseen

Valoa syysiltoihin! Ota kuva kynttilöistä tai tunnelmavaloista kotonasi ja osallistu kuvahaasteeseen
Ihana syksy ja pimenevät illat! Meillä kotona viettää Valoa syyskotiin -teemaviikkoa. Fiilistele kanssamme jakamalla kuva ihanista kynttilöistä tai kotisi tunnelmavalaistuksesta Instagramissa hashtagilla #mekotunnelmoi.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Lukulampun kajo, kynttilät pöydällä ja syksyn ensimmäinen valonauha ikkunalla. Millaisia valoja sinun syyskodistasi löytyy?

Meillä kotona viettää Valoa syyskotiin -teemaviikkoa 13. lokakuuta asti. Haluamme sinut mukaan! Osallistu jakamalla Instagramissa kuva kynttilöistä tai tunnelmavaloista. Tarkemmat ohjeet löydät alta.

Joko seuraat Meillä kotonaa Instagramissa? Löydät meidät nimellä @meillakotona_fi.

Näin osallistut kuvahaasteeseen

  1. Ota kuva kotoasi tunnelmavalaistuksesta ja julkaise se Instagramissa hashtagilla #mekotunnelmoi viimeistään 13.10.2019.
  2. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta voimme nähdä kuvasi.
  3. Esittelemme kuvia sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Osallistumalla haasteeseen vakuutat siis, että omistat julkaisemasi kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai että sinulla on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.
Julkaistu: 3.10.2019
Kommentoi »