Meillä kotona -kaupat

Ihanaa joulunaikaa! Osta itsellesi lahja, joka tuo iloa – saat 10 % alennuksen Meillä kotona -kauppojen valikoimasta tällä koodilla

MAINOS
Ihanaa joulunaikaa! Osta itsellesi lahja, joka tuo iloa – saat 10 % alennuksen Meillä kotona -kauppojen valikoimasta tällä koodilla
Haluamme antaa sinulle lahjan haastavan vuoden ja kiireisten jouluvalmistelujen jälkeen. Saat nyt 10 prosentin alennuksen Meillä kotona -kauppojen tilauksestasi. Tarjous on voimassa 24.–30.12.2020 – nappaa etukoodi käyttöön ja suuntaa ostoksille!
Julkaistu: 23.12.2020

Joulu on tehty kuusen alla odottavista lahjoista, rapisevista käärepapereista ja malttamattomista, iloisista ilmeistä hetkeä ennen pakettien avaamista. Yhdessäolo ja joulun tunnelma ovat lahjoista parhaimpia, mutta tekisikö oma unelmien paketti joulustasi vieläkin ihanamman?

Haluamme, että sinäkin saat lahjan haastavan vuoden ja kiireisen joulunajan jälkeen. Siksi tarjoamme 10 prosentin alennuksen Meillä kotona -kaupoissa tekemästäsi tilauksestasi ja omista suosikkituotteistasi, jotka tuovat taattua iloa sinulle ja kotiisi. Tunnelmallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

Käytä kassalla koodia JOULU2020 ja saat –10 % alennuksen ostoksestasi!

Tarjous on voimassa 24.–30.12.2020. Etu ei koske Helsingin Villasukkatehtaan tuotteita. Tutustu koko valikoimaan tai löydä oma toivelahjasi inspiroivista artikkeleistamme.

Suuntaa ostoksille tästä!

Alta löydät muutamia poimintoja valikoimastamme – selaa tuotteita painamalla nuolia!

Kommentoi »