Unelmien Talo&Koti

Osallistu Unelmien Talo&Kodin teemakuvakilpailuun

Julkaisemme Unelmien Talo&Kodissa lukijoidemme si­sus­tus­ku­via, joiden aihe vaihtuu lehden teeman mukaan. Arvomme kuvia lä­het­tä­nei­den kesken kivoja palkintoja.
Teksti Unelmien Talo&Koti
Kuvat Hanne Manelius, valmistajat
Mainos

Lähetä meille kuva kotisi keittiöstä. Kuvassa voi olla jokin kiva yksityiskohta tai koko tila. Kiinnitä huomiota kuvan laatuun. Kerro myös muutamalla lauseella kuvauskohteestasi.

Yksi saa palkinnoksi Tulikiven Cooking-sarjan ison paistokiven ja kaksi pihvikiveä. Vuolukiviastioita voi käyttää sähkö- ja leivinuunissa sellaisenaan tai takan tulipesässä parilan päällä. Pihvi paistuu kuumien kivien välissä pöydässä, ja paistokiven päällä voi valmistaa vaikka koko aterian. Palkinnon arvo on 115 €.

Muut palkitaan 100 uutta ja hyödyllistä ideaa puutarhaan -kirjalla, kustantaja Minerva, arvo 14,90 €.

Lähetä kuvasi 2.10.2017 mennessä. Onnea kilpailuun!

Tulikiven Cooking-sarjan paistokivi ja pihvikivi

Osallistu tästä linkistä!

Näin lataat kuvat lomakkeen kautta:

  1. Siirrä haluamasi kuvat lomakkeelle.
  2. Kirjoita kuville kuvaustekstit.
  3. Paina lomakkeen yläosassa olevaa "Lähetä tiedostot" -painiketta, jolloin kuvat latautuvat lomakkeelle. Tällöin kunkin kuvapalkin oikeassa reunassa tulisi näkyä vihreä merkki, joka kuvastaa latauksen onnistumista.
  4. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen.
  5. Paina lomakkeen alareunassa olevaa lähetysnappia, jolloin lomakkeeseen ilmestyy hetkeksi viesti tallennuksen valmistumisesta.
  6. Voit vielä varmistaa, onko lomake varmasti lähtenyt päivittämällä sivun, jolloin yläreunassa pitäisi näkyä teksti "Vastauksesi on tallennettu".
Julkaistu: 19.9.2017
Katso myös nämä