Osallistu Suomen suurimpaan koti-iltaan ja voita 1000 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin!


Kotona tehdään mitä huvittaa! Meillä kotona viettää 10. marraskuuta Suomen suurinta koti-iltaa, johon sinäkin voit osallistua jäämällä kotiin. Koti-illan kunniaksi järjestämme 1.–11.11.2018 Instagram-kilpailun, jonka palkintona on 1000 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin.

Aina on hyvä syy jäädä kotiin – erityisesti 10. marraskuuta 2018, kun vietämme Suomen suurinta koti-iltaa.

Suomen suurimpaan koti-iltaan osallistuminen on helpompaa ja hauskempaa kuin arvaatkaan. Jää kotiin yksin, perheesi tai kavereidesi kanssa ja tee sitä, mitä huvittaa. Vapaudutaan yhdessä menemisen pakosta ja kalenterin kahleista!

Me vietämme koti-iltaa Meillä kotona -sivustolla ja sosiaalisessa mediassa. Kerromme muun muassa vinkkejä hauskan ja tunnelmallisen koti-illan viettämiseen sekä jaamme kuvianne koti-illan vietosta.

Koti-illan kunniaksi järjestämme kilpailun, jonka palkintona on 1000 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin. Lue tarkemmat ohjeet osallistumiseen alta.

Seuraa meitä Instagramissa täältä. Facebookissa löydät Suomen suurin koti-ilta -tapahtuman täältä – käy kertomassa, että osallistut, ja kutsu mukaan myös kaverisi!

Näin osallistut Finnish Design Shopin 1000 euron lahjakortin arvontaan

  1. Vietä sellaista koti-iltaa kuin haluat!
  2. Ota koti-illastasi kuva. Jaa se Instagramissa 1.–11.11.2018, ja liitä kuvaan aihetunniste #meilläkotona ja merkitse @meillakotona_fi. Huomioi, että Instagram-profiilisi on oltava julkinen, jotta voimme nähdä kuvan!
  3. Ota rennosti! Arvomme voittajan 14.11.2018. Otamme voittajaan yhteyttä Instagram Direct -viestillä.

Suomen suurin koti-ilta -kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjä on Meilläkotona.fi, A-lehdet Oy, y-tunnus 1708790-7, 00081 A-lehdet (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Kilpailuaika on 1.–11.11.2018.

3. Kilpailuun osallistutaan Instagramissa julkaisemalla oma koti-illan viettoon liittyvä kuva. Huomioi, että osallistujan profiilin tulee olla julkinen, jotta kilpailun järjestäjä näkee kuvan. Julkaisuun on lisättävä kilpailun hashtag #meilläkotona ja merkattava @meillakotona_fi

4. Osallistumalla kilpailuun kuvamateriaalin lähettäjä vakuuttaa omistavansa kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

5. Kilpailu on avoin kaikille pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja arvonnan voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontaan.

6. Osallistuneiden kesken arvotaan Finnish Design Shopin lahjakortti, arvo 1.000 €. Arvonta suoritetaan 14.11.2018. Järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä kommentoimalla kuvaa ja Instagram Direct -viestillä. Järjestäjällä on oikeus julkaista kanavissaan voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta sekä se nimimerkki tai tunnus, jolla hän on osallistunut kilpailuun.

7. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon kuluessa yhteydenotosta on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

8. A-lehdet Oy maksaa palkinnon arpajaisveron. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Kilpailu ei ole Instagramin suosittelema eikä hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan paitsi kilpailun sääntöjä myös kyseisen somekanavan käyttöehtoja. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Juttua muokattu 1.11.2018 klo 11.04: Kilpailun säännöissä Meillä kotonan Instagram-tilin tunnus korjattu oikeaan muotoon.

Julkaistu: 29.10.2018