Onnistuneen äänentoiston kolme kulmakiveä – kuulostaa hyvältä, sopii sisustukseen ja kulkee kaikkialle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Sonos
Onnistuneen äänentoiston kolme kulmakiveä – kuulostaa hyvältä, sopii sisustukseen ja kulkee kaikkialle
Kannettava Sonos Roam -kaiutin on niin kevyt ja pieni, että sen voi helposti napata mukaan mihin tahansa. Tyylikkyytensä ansiosta kaiutin sopii saumattomasti sisustukseen, ja toimii myös osana kodin muuta äänentoistojärjestelmää.
Julkaistu: 8.9.2021

Kannettavissa kaiuttimissa on aiemmin usein ollut ongelmana se, etteivät ne ulkonäkönsä puolesta istuneet kodin sisustukseen. Noista ajoista on otettu opiksi ja asia on huomioitu Sonos Roamin suunnittelussa − lopputulos on huomaamaton, simppeli ja tyylikäs. Kaiutin on niin pieni, ettei se vie turhaa tilaa esimerkiksi keittiön laskutilalla, jolloin lempimusiikista on helppo nauttia myös kokkaillessa.

Sonos Roamin muotoilu on tasapainoinen sekoitus ajatonta estetiikkaa, käytettävyyttä ja kestävyyttä. Sen kolmikulmainen ja pehmennetty profiili tekee siitä helposti mukana kannettavan ja se sulautuu erinomaisesti kodin sisustukseen. Tässä on kaiutin, jonka haluat ottaa mukaasi kaikkialle ja jonka kuuntelemista haluat jatkaa myös palattuasi kotiin, kuvailee Sonos Roamin muotoilusta vastanneen tiimin suomalaisvahvistus Aki Laine.

Sonos Roamin etuihin kuuluu myös kestävyys – kaiutin on pölytiivis ja täysin vedenpitävä. Silikoniset kumitulpat suojaavat laitetta putoamisilta ja kolhuilta. Näiden ominaisuuksien ansiosta kaiuttimen voi huoletta ottaa mukaan esimerkiksi rannalle, mökille ja veneelle. Kaiuttimesta ei lopu virtakaan helposti, sillä yhdellä latauksella voi nauttia musiikista yhtäjaksoisesti jopa kymmenen tuntia.

Pölytiiviin ja vedenpitävän Sonos Roam -kaiuttimen voi huoletta ottaa mukaan minne tahansa. Virtaa riittää jopa kymmenen tuntia ja kaiutin toimii kodin ulkopuolella Bluetoothin avulla.

Kodin äänentoisto kuntoon pala palalta

Tiesitkö, että äänielämysten suunnittelulla voit vaikuttaa kodin tunnelmaan ja harmoniaan samalla tavalla kuin valaistuksella? Tämä kannattaa pitää mielessä kodin äänentoistojärjestelmää miettiessä. Musiikin lisäksi tv-sarjoista ja elokuvista nauttii aivan eri tavalla, kun äänimaailma on kunnossa.

Sonos Roam -kaiutin sulautuu tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta helposti osaksi sisustusta. Värivaihtoehtoja on kaksi: Lunar White ja Shadow Black.

Sonos tunnetaan älykkäästä äänentoistojärjestelmästä, jossa on Sonos Roamin tavoin panostettu tyylikkääseen muotoiluun. Sisustuksen suhteen ei siis tarvitse tehdä kompromisseja saadakseen kotinsa äänimaailman kuntoon. Kaikkea ei tarvitse myöskään hankkia kerralla, vaan voit täydentää äänentoistojärjestelmää pala palalta juuri oman tarpeesi mukaan.

Esimerkiksi Beam-äänipalkin avulla viet sarjat, elokuvat ja pelit uudelle tasolle, kun taas Sonos One -kaiuttimet toimivat erinomaisesti kodin peruskaiuttimina ja Beamin takakaiuttimina. Järjestelmä toimii kodin WiFi-verkossa ja Sonos Roam vaihtaa automaattisesti Bluetoothiin kodin ulkopuolella käytettäessä. Automaattinen Trueplay-viritysteknologia puolestaan varmistaa, että kaiuttimet on aina viritetty takaamaan paras mahdollinen kuuntelukokemus erilaisissa ympäristöissä.

Kommentoi »