Onko sinulla tai kaverillasi Suomen kaunein kesämökki? MTV etsii osallistujia uuteen ohjelmaan

Onko sinulla tai kaverillasi Suomen kaunein kesämökki? MTV etsii osallistujia uuteen ohjelmaan
Suosittu Suomen kaunein koti -ohjelma etsii tällä kertaa upeimpia mökkejä! Mukaan toivotaan erityylisiä lomaparatiiseja mummonmökeistä moderneihin lomahuviloihin.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Onko sinulla mielestäsi Suomen kaunein mökki? Nyt on hyvä hetki selvittää, ovatko muutkin samaa mieltä. MTV etsii osallistujia uuteen ohjelmaansa nimeltä Suomen kaunein koti: Kesämökit.

MTV:n viestinnästä kerrotaan, että aiemmista Suomen kaunein koti -hauista poiketen tällä kertaa mukaan voi vinkata myös ystävänsä tai sukulaisensa mökin. Voit täyttää hakemuksen täällä.

Suomen kaunein koti on valittu viidesti

  • 2013: Risto Kempen Rymättylässä sijaitseva moderni piilopirtti.
  • 2014: Titta Barner-Rasmussenin 1700-luvun hirsitalo Heinolassa.
  • 2016: Tuulan ja Markun Vanajaveden rannalla sijaitseva moderni kivitalo.
  • 2017: Aki ja Hannele Hirvikosken moderni merenrantatalo Luvialla.
  • 2018: Tiiu Purasen moderni puutalo Muuramessa.

Mukana ohjelmassa on ollut hyvin erityylisiä koteja, ja moni niistä on esitelty myös Meillä kotonassa. Täältä voit lukea jutun tuoreimmasta voittajasta ja myös Avotakan sisustustoimittaja Anna Aromaan kommentit kodista, täältä löydät jutun vuoden 2017 voittajasta.

Tiiu Purasen moderni koti keräsi ylivoimaisen äänisaaliin vuonna 2018. Sisustustoimittaja Anna Aromaan mukaan koti edustaa ajatonta tyyliä: "Koti voisi olla yhtä hyvin Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa tai Suomessa."
Vuoden 2017 voittaja oli niin ikään moderni puutalo, joka sijaitsee meren rannassa Luvialla.

Vuonna 2017 ohjelman kärkikymmenikköön selvisi useita Avotakassa ja Unelmien Talo&Koti -lehdessä esiteltyjä koteja, kurkkaa kuvat täältä.

Vuonna 2018 ohjelmassa nähtiin muun muassa Henrika Tytärniemen persoonallinen, kirkon vintillä sijaitseva koti ja Turun idyllisellä Port Arthurin alueella sijaitseva Maria ja Joonas Salosen tunnelmallinen puutalokoti.

Julkaistu: 3.4.2019
Kommentoi »