Omalta televisioltasi voit vaatia vähän enemmän

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Power
Omalta televisioltasi voit vaatia vähän enemmän
Moderni televisio mahdollistaa paljon muutakin kuin lempiohjelmien katselun – se voi toimia puhelimen kaiuttimena ja vaikka sisustuselementtinä. Samsungin The Serif -television tekninen suorituskyky varmistaa, että saat visuaalisuudesta kaikki irti.
Julkaistu: 6.10.2019
Striimattavat sarjat, huippuelokuvat ja tiukat jalkapallo-ottelut ovat entistä nautittavampia, kun televisiossa on kaikki edistyksellisimmät tekniset ominaisuudet. Samsungin The Serif -televisio sopii vaativalle katselijalle, joka arvostaa helppokäyttöisyyttä.

Intensiivinen katselukokemus vaatii televisiolta paljon

The Serif -televisiossa on käytössä Samsungin Quantum Dot- eli QLED-tekniikka. Se varmistaa 100-prosenttisen värivolyymin, jolloin kuvanlaatu on yhtä hyvä kaikissa huonevalaistuksissa.
Samsungin The Serifin kuva näkyy yhtä hyvin iltahämärissä ja kirkkaassa päivänvalossa.
– Kasvanut kirkkaus televisioissa on saanut aikaan sen, että värit eivät toistu luonnollisina, vaan ”peseytyvät” pois kuvasta. QLED-tekniikan ansiosta värit toistuvat oikeana kaikilla kirkkausasteilla, kertoo Sales Manager Lauri Räsänen Power Finlandista.
– QLED-tekniikka pääsee oikeuksiinsa erityisesti, kun televisiolla toistetaan HDR-laajavärisävykuvaa. Siinä kuvan kirkkauden vaihtelut ovat suurempia.
Lisäksi laajavärisävyjen dynamiikkaa säätävä HDR10+ -teknologian ansiosta televisio säätää esimerkiksi elokuvan kirkkauden vaihtelut kohtaus tai jopa kuva kerrallaan sen sijaan, että ne määritettäisiin kerralla elokuvaan. Näin pystyt näkemään pienimmätkin yksityiskohdat myös kuvan kirkkaimmissa tai tummimmissa osissa.
Merkittävät suoratoistopalvelut kuten Netflix, Amazon Prime ja Rakuten TV tarjoavat HDR-kuvaa.

Televisio voi olla myös bluetooth-kaiutin

Kuvan lisäksi laadukkaassa katselukokemuksessa ääni näyttelee merkittävää osaa. Siksi äänien pitää toistua miellyttävästi ja häiriöttömästi.
The Serifin dynaamisen äänen varmistaa 4-kanavainen kaiutinjärjestelmä, joka on ääniteholtaan 40 wattia. Äänenlaadun optimoinnista huolehtii Samsungin tekoälyyn pohjautuva Quantum Processor 4K -suoritin. Se huomioi sisällön ominaisuuksien lisäksi myös huoneakustiikan – jos joudut säätämään illalla televisiota pienemmälle volyymille, ääni kuuluu silti yhä selkeästi.
Jos et omista erillisiä kaiuttimia, saat kotiisi laadukasta äänentoistoa television kautta. The Serif muuntautuu Bluetooth-kaiuttimeksi NFC- eli Near Field Communication -tuen avulla: asetat vain puhelimesi television päälle ja televisio toimii korkealaatuisen kaiuttimen tavoin.
The Serif -televisio toistaa äänet helposti puhelimesta.

Helppokäyttöisyys vaatii hyvää suunnittelua

Television tekniset säädöt onnistuvat myös perheen nuorimmilta, sillä The Serifiä ja sen kaikkia oheislaitteita hallitaan yhdellä kaukosäätimellä ja puhelimella.
– The Serifistä löytyy kaikki suosituimmat sovellukset ja suoratoistopalvelut, joten sisällön puutteesta ei tarvitse kärsiä, Lauri Räsänen kertoo.
Kaukosäätimessä on Netflix-, Prime Video - ja Rakuten-painikkeet, joilla saat suosikkisisältösi helposti ruudulle. Sisäisten AirPlay 2- ja Samsung Smart View -toimintojen avulla voit suoratoistaa videoita, musiikkia, kuvia ja muuta sisältöä eri laitteiltasi televisioon.
Samsungin tekoälyyn pohjautuva Quantum Processor 4K optimoi kuvanlaadun lähteestä riippumatta.
– Näin voit kokea terävän ja tarkan kuvan, katsot sitten perinteistä, lineaarista televisiota, suoratoistopalvelua tai peilaat kuvaa mobiililaitteestasi television näytölle, Lauri Räsänen sanoo.

Poikkeuksellinen design helpottaa sisustamista

The Serifin poikkeava design tekee siitä täysin uniikin muihin laitteisiin verrattuna. Televisio näyttää hyvältä joka suunnalta, sillä takapaneeli ei tursua piuhoja ja nippeleitä. Ulkoiset ominaisuudet on mietitty niin, että The Serifin saa nostettua runkonsa varaan pöydälle tai siirrettyä irrotettavilla jaloilla minne tahansa huoneessa.
Kun televisiota ei katsota aktiivisesti, Ambient Mode -toiminto näyttää esimerkiksi ajan, kalenterinäkymän ja ajankohtaisia säätietoja. Voit itse säätää, miltä tv-ruutu näyttää aktiivisen katselun välissä tai millaisia tunnelmia se luo tilaan.

Osta nyt – saat 400 euron sisustuslahjakortin!

Kun ostat The Serif -television 12.8.–31.10.2019 ja rekisteröit ostoksesi Samsungin sivuilla, saat 400 euron lahjakortin RoyalDesign.fi -verkkokauppaan. Royaldesign.fi on yksi suurimmista ja monipuolisimmista designtuotteisiin ja sisustustarvikkeisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. Rekisteröi ostoksesi tässä, niin saat lahjakortin!
Kommentoi »