Nyt palkitaan piirakoista parhaat ja kakuista kauneimmat! Nämä olivat vuoden 2017 rakastetuimmat leivontaohjeemme
Ruoka
Nyt palkitaan piirakoista parhaat ja kakuista kauneimmat! Nämä olivat vuoden 2017 rakastetuimmat leivontaohjeemme
Kuka voisi vastustaa mehevää mutakakkua tai mustikkapiirakkaa? Esittelemme vuoden suosituimmat leivontaohjeet, jotka saavat veden kielellesi!
Julkaistu 2.1.2018
Maku

5. Ihana mustikkapiirakka murotaikinapohjalla

Mustikkapiirakka on ikisuosikki ja klassikko, joka maistuu vuoden ympäri! Valloittavan maun lisäksi yksi tämän mustikkapiirakan parhaista puolista on se, että piirakka valmistuu helposti ilman sähkövatkainta. Nappaa resepti talteen ja kokeile!

4. Mutakakku – takuuvarma suklainen herkku

Tahmean suklainen mutakakku on helppo valmistaa, mutta paistamisen kanssa saa olla tarkkana, ettei herkku tanakoidu liikaa. "Kaikkien suosikki!" ja "Takuuvarma", kommentoivat lukijamme tätä herkkua.

3. Rapsakka ja makea britakakku on kuin kesä kerroksina

Britakakku on kesä paketissa: pehmeä pilvi, rapea marenki ja makeat mansikat muodostavat hurmaavat kerrokset. Miksi et kokeilisi britaa nyt talven hedelmillä, kuten mangolla? "Hyvä resepti! Onnistuu vähän vähemmänkin leiponeelta mainiosti :)", vinkkaa myös lukijamme.

2. Paras porkkanakakku ikinä: Tiinan mehevä porkkanakakku

Mehevä ja muhkea pellillinen porkkanakakkua viimeistellään voittamattoman hyvällä sulatejuustokuorrutuksella. Kyllä, luit oikein: kuorrute tehdään sulatejuustosta! Tiinan mehevä porkkanakakku on alun perin lukijamme ohje, joka voitti reseptikilpailun.

1. Koko pellillinen makeaa murua

Ykkössijan leivonnaisista vei mehevä raparperipiirakka, jota lukijat rakastavat vuodesta toiseen. Takuuvarmalla ohjeella valmistuu koko pelti ihanaa piirakkaa, jossa on pehmeä pohja, raparperitäyte ja kunnon kerros rapeaa murua. Toimituksessa tällä reseptillä on leivottu menestyksekkäästi myös mustikoista, puolukoista ja omenoista, eli ohjeen kokeilemista ei tarvitse odottaa kevääseen.

Lue lisää:

Kommentoi »