Meillä kotona -kaupat

Nauti tuoksuvista löylyistä ja sukella metsäkylpyyn! Nystad Sauna Companyn tuotteilla teet saunomisesta elämyksen

MAINOS
Nauti tuoksuvista löylyistä ja sukella metsäkylpyyn! Nystad Sauna Companyn tuotteilla teet saunomisesta elämyksen
Nystad Sauna Companyn tuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista kestävästi ja ympäristöä kunnioittaen. Nyt voit ostaa ihanat löylytuoksut ja metsäkylvyt Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu 21.6.2021

Kesä, lempeät löylyt ja tuore vihta – voiko olla parempaa? Saunahetkissä on jotain erityisen taianomaista silloin, kun peseytymiseen yhdistyy suomalainen kesä ja luonto tuoksuineen. Nystad Sauna Companyn tuotteilla voit tuoda tätä ylellisyyttä jokaiseen pesuhetkeesi ympäri vuoden.

– Näinä eriskummallisina aikoina suomalaisen saunan ja puhtaan luonnon merkityksellinen yhteys on entistä enemmän esille tuleva asia. Suomalainen luonto tarjoaa erityisesti kesällä meille runsaasti mahdollisuuksia hyvinvointimme tueksi, kertoo Nystad Sauna Companyn Tanja Harilainen.

Nystad Sauna Companyn löylytuoksut ja metsäkylvyt on valmistettu käsityönä 100 % luonnollisista ainesosista. Lisäksi kaikki tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia, myrkyttömiä ja muovittomia. Aito kesän tuoksu syntyy tuotteiden pääraaka-aineesta, eli kotimaisesta kuivatusta koivunlehtirouheesta.

Valikoimasta löytyy koivuntuoksuisten tuotteiden lisäksi muun muassa mintulla raikastettu löylytuoksu sekä kanervainen kylpyelämys. Tutustu tuotteisiin alla ja tilaa itsellesi pala Suomen kesää parhaimmillaan!

Osta Nystad Sauna Companyn tuotteet tästä

Nystad Sauna Companyn löylytuoksut

Valitse perinteinen koivu, raikas minttu tai pehmeä laventeli – tai ota kaikki ja osta löylytuoksu-mix, josta löytyy yksi jokaista tuoksuvaihtoehtoa! Koivu-löylytuoksu sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, Koivu & Minttu puolestaan saa aikaan piristävän vaikutuksen ja Koivu & Laventeli rauhoittaa kehoa ja mieltä. Pakkaus sisältää kolme tuoksupussia. Tuotteen toimitusaika on 5–7 päivää.

Nystad Sauna Companyn metsäkylvyt

Nystad Sauna Companyn metsäkylvyt takaavat rentouttavan kylpyhetken, ja tuotteet sopivat myös käsi- ja jalkakylpyihin. Tuotteet sisältävät kasvien ohella saksalaista mineraalirikasta alppisuolaa, jolla on puhdistava vaikutus.

Tuoksuvaihtoehtoja on kolme: Koivu-kylvyssä raaka-aineena on käytetty ainoastaan koivua, virkistävässä Koivu & Piparminttu -kylvyssä on lisänä kuivattuja piparmintun lehtiä ja ravitsevassa Koivu & Kanerva -kylvyssä kanervan kukintoja. Valitse tuoksusuosikkisi tai osta kylpy-mix, josta löytyy yksi kutakin vaihtoehtoa. Yksi paketti sisältää kolme kylpypussia. Tuotteen toimitusaika on 5–7 päivää.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

2 kommenttia