Meillä kotona -kaupat

Kashmirin ylellisyyttä, kamelinvillan pehmeyttä! Nordic Yarnin ekolangat nostavat neulontakokemuksen uudelle tasolle – tilaa omasi nyt Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Kashmirin ylellisyyttä, kamelinvillan pehmeyttä! Nordic Yarnin ekolangat nostavat neulontakokemuksen uudelle tasolle – tilaa omasi nyt Meillä kotona -kaupoista
Suomalainen lankayritys Nordic Yarn panostaa laatuun ja kestäviin arvoihin. Tutustu yrityksen tarinaan ja suuntaa ostoksille!
Julkaistu: 30.8.2021

Kun yhdistää italialaisten luksuksen sekä suomalaisen laadun ja kestävyyden, voiko lopputulos olla kuin taianomainen? Lankayritys Nordic Yarnin suomalais-italialainen yrittäjäpari Erik ja Tia Palmariello kuvailevat tuotteitaan ylellisyyttä huokuviksi ekolangoiksi.

– Emme halunneet tehdä samaa sukkalankaa, jota maailma on jo täynnä. Haluamme myydä korkealaatuista lankaa, joka pitää sisällään kestävät arvot.

Nordic Yarnin lankojen valmistuksessa käytetään osin kierrätettyjä tekstiilejä. Kierrätysarvot Erik peri italialaiselta isältään, joka loi uraa kierrätyksen parissa Italian ”lankapääkaupungissa” Pratossa. Isän menehdyttyä syöpään Erik muutti suomalaisen äitinsä kanssa Pohjolaan.

Isänsä tapaan myös Erik rakastui suomalaiseen naiseen, nykyiseen yrittäjäpariinsa Tiaan. Sittemmin eronnut ja yhteistä taivaltaan yrityspartnereina jatkanut kaksikko haluaa korostaa, että Nordic Yarn on suomalainen yritys. Langat on suunniteltu pohjoisessa, ja suunnittelijoista useampi asuu Suomessa. Villat yritys ostaa suoraan Mongolian paimentolaisheimoilta.

– Tiedämme villan alkuperän niin tarkasti, että voimme melkein osoittaa tarkan vuohen!

Kashmirlangasta neulotut asusteet ja villapaidat sopivat täydellisesti pohjoisen oloihin

Pohjoisen jatkuvasti muuttuvan luonnon innoittama syntynyt Eco Cashmere -lanka ihastuttaa kestävyydellään, pehmeydellään ja kuohkeudellaan. Lanka on valmistettu eettisesti 100 % kashmirista, josta 50% on kierrätettyä, tekstiiliteollisuudesta ylijäänyttä kuitua. Tuotannossa käytetään vettä ja energiaa vain 30 % normaalista prosessista. Lanka on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Italiassa.

Kurkkaa myös muut Eco Cashmere -langat

Hienon hienot merinovillalangat sopivat herkkäihoisille

Hienolaatuinen Fine Merino -lanka sopii erinomaisesti kaikkiin neulontatöihin, esimerkiksi neuleiden ja asusteiden tekoon. Lanka on erittäin kestävä, sillä se on kehrätty kahdeksasta ohuesta säikeestä. Ihanan sileällä langalla on mukava neuloa syksyn neuleita! Nämä eettisesti valmistetut langat sopivat hyvin myös herkkäihoisille.

Kurkkaa myös muut Fine Merino -langat

Kamelilanka tuntuu iholla höyhenen pehmeältä

Kamelin untuvaisesta aluskarvasta eettisesti valmistettu Baby Camel -käsityölanka on mitä laadukkain lankavalinta. Kamelinvillakuitu on hienompaa kuin useimmat merinovillat, joten se tuntuu iholla yhtä pehmeältä ja hengittävältä kuin kashmir. Lanka ei myöskään kutita, joten se sopii herkkäihoiselle. Kamelivillasta neulotut vaatteet ovat kevyitä mutta lämpimiä, joten ne ovat täydellinen valinta kevät- ja syyskauden pukeutumiseen sekä vauvanvaatteisiin.

Kurkkaa myös muut Baby Camel -langat

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »