Niina voitti Suomen suurimman koti-illan kuvakilpailun: ”Yleensä en osallistu mihinkään kisoihin, mutta nyt päätin toimia”

Niina voitti Suomen suurimman koti-illan kuvakilpailun: ”Yleensä en osallistu mihinkään kisoihin, mutta nyt päätin toimia”
Meillä kotona järjesti lauantaina 10.11.2018 Suomen suurimman koti-illan ja sen kunniaksi kuvakilpailun Instagramissa. Kilpailuun tuli yli tuhat kuvaa. Arpaonni suosi heinolalaista Niina Vesalaista, joka saa palkinnoksi 1000 euron lahjakortin Finnish Design Shopiin.
Julkaistu: 15.11.2018

Viime lauantaina Niina Vesalainen vietti koti-iltaa neuloen ja katsoen perheensä kanssa telkkarista Putousta.

”Näin mainoksen Suomen suurimmasta koti-illasta ja siihen liittyvästä kuvakilpailusta. Yleensä en osallistu mihinkään kisoihin, mutta nyt jostakin syystä päätin toimia.”

Meillä kotonan järjestämässä kuvakilpailussa pyydettiin ihmisiä julkaisemaan Instagramissa kuva omasta koti-illastaan.

Ja tältä näyttää voittajaksi arvottu Niinan ottama kuva:

Niinan kisakuvassa näkyy kesken oleva neuleprojekti ja tuolilla lepäävät, kirjoneulesukkiin sujautetut jalat. Kuva: Niina Vesalainen

Voittoisa kuva kuvastaa Niinan mukaan hyvin hänen tyypillisiä koti-iltojaan.

”Työpäiväni ovat suhteellisen pitkiä, ja bussimatka kotiin kestää noin tunnin. Sen jälkeen ei viitsi ihan hirveästi mihinkään lähteä, joten usein illat kuluvat kotona neuloen ja perheen kanssa aikaa viettäen.”

Arki-iltaisin Niinan oma juttu on istahtaa telkkarin ääreen katsomaan Kauniita ja rohkeita sylissään jokin käsityö.

”Sanon lapselle, että se on äidin radiohiljaisuusaikaa. Tykkään neuloa esimerkiksi villapaitoja ja virkata mattoja. Mitä pidempi ja hankalampi projekti, sen parempi.”

Käsityöt liittyvät myös Niinan työhön, sillä hän työskentelee Lahden Messujen projektipäällikkönä ja järjestää esimerkiksi Kätevä & Tekevä -tapahtumaa.

Niina kertoo yllättyneensä kuvakisan voitosta. Seuraavaksi täytyy pohtia, mitä lahjakortilla hankkisi – ainakin vaatenaulakko ja plafondivalaisimet houkuttavat.

”En ikinä ole voittanut mitään! Myös poikani oli tiedosta ihmeissään, vaikka olikin jo etukäteen jutellut mummulleen meidän voittavan pian kilpailun”, Niina kertoo nauraen.

Kommentoi »