Iloa ja tekemistä koko vuodeksi! Uusi Neulo & virkkaa -erikoislehti tarjoaa 35 inspiroivaa ohjetta

MAINOS
Iloa ja tekemistä koko vuodeksi! Uusi Neulo & virkkaa -erikoislehti tarjoaa 35 inspiroivaa ohjetta
Neulo & virkkaa -lehdestä löydät suositut sukkamallit, hauskat asusteet sekä ohjeita kodin kaunistukseksi. Mukana on ohjeita niin vasta-alkajille kuin konkareillekin – koko vuodeksi. Löydät erikoislehden lehtipisteestä. Kipin kapin siis kauppaan tai kioskille!
Julkaistu: 2.3.2022
Neulo & virkkaa -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 3. maaliskuuta 2022 alkaen.

Koko vuoden ohjeet kattava Neulo & virkkaa -erikoislehti on jaoteltu sesonkien mukaan. Keväällä tehdään pientä kivaa kotiin ja neulotaan viherharrastajalle kätevät kämmekkäät, kreisi kukkapanta sekä hauskat hedelmäkorvikset. Kesäksi on tarjolla esimerkiksi kauniisti kukkivia ja herkän pitsisiä sukkia, virkattu pyykkikori sekä suloiset saunatekstiilit. Tai ehkä virkkaat tyylikkään panamahatun tai neulot muhkean meritähtityynyn?

Iik, ihanat! Hedelmäiset korvikset syntyvät nopeasti virkkaamalla.
Hauska kukkapanta on tehty neulotuista kukista. Sommittele omasi!
Meritähtityynyt on somistettu paljeteilla ja lasihelmillä.

Loppuvuodesta kaivataan lisää lämpöä. Syksyn osiosta saat ohjeet villasukkiin, säärystimiin sekä kauniiseen kaarrokeneuleeseen. Ilmojen kylmetessä muistetaan myös lemmikkejä. Tee koiralle söpö villapaita tai virkkaa suloinen pesä kissalle. Talvikauden malleista löydät myös upeat lapaset sekä neuleita kotiin ja vähän jouluunkin. Itselle tai lahjaksi!

Lumi Karmitsan suunnittelemat lapaset pussaavat suloisesti.
Superkauniit Kääty-sukat ovat Mia Sumellin suunnittelemat.

Upeassa erikoislehdessä on mukana huippusuunnittelijoiden ohjeita: Jenna Kostetin Ajattara-villapaita, Anna-Karoliina Tetrin Kevätlehdet-kämmekkäät, Lumi Karmitsan XOXO-lapaset, Jonna Kalliomäen Jonsukat-pyllytin, Merja Ojanperän Kalevalan kaikuja -villasukat, Mia Sumellin Kääty-sukat sekä Kati Rahikaisen Joulupukin karkkipiilo -sukat. Kaikissa malleissa on hyvä kuvat ja selkeät ohjeet. Lisäksi lehden loppuun on koottu vinkkejä niin neulojille kuin virkkaajillekin. Valitse suosikkiohjeesi ja aloita heti!

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 7,90 €. Saatavana rajoitetun ajan.

1 kommentti