Kotivinkki

Taistelulajit, kotijumppa ja iltaiset sarjamaratonit – näyttelijä Minka Kuustoselle monipuolinen urheilu ja laadukkaat tv-sarjat ovat arjen luksusta

Taistelulajit, kotijumppa ja iltaiset sarjamaratonit – näyttelijä Minka Kuustoselle monipuolinen urheilu ja laadukkaat tv-sarjat ovat arjen luksusta
Näyttelijä Minka Kuustonen on huomannut, että urheilu puhdistaa myös päätä. Äidiltään hän on oppinut halun ymmärtää toisia. Tässä jutussa hän kertoo, mitkä asiat tekevät elämästä parasta.
Julkaistu: 30.9.2021

Paras lomakohde

Hanko on ihana. Asuimme siellä kimppakämpässä siskoni ­Iinan ja Anna Paavilaisen kanssa, kun kuvasimme Kesäkaverit-leffaa. Lenkkeilin vesi­tornin mäellä ja tutkin kauniita pihapiirejä. Hangossa tykkään hengailla rannalla ja syödä makasiiniravintoloissa. Ja uimakaruselli meressä on mainio!

Paras neuvo

Äiti on sanonut, että kaikista ihmisistä ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa kannattaa tulla toimeen. On hyvä pyrkiä kohtaamaan toinen ja suhtautua häneen niin, että haluaa ymmärtää häntä ja löytää hänestä hyvän.

Paras tapa liikkua

Urheilu puhdistaa myös päätä. Käyn kuntosalilla, juoksen ja rakastan taistelulajeja. Kotona treenaan vastuskuminauhan kanssa monta kertaa viikossa.

Paras oivallus

Olen tajunnut, että intuitioon kannattaa luottaa. Uskon, että kaikella on tarkoitus ja tapana järjestyä.

Paras päivä

Se on silloin, kun vien 3-vuotiaan poikani jonkin uuden äärelle ja näen, miten fiiliksissä hän on. Hänestä on siisteintä nähdä mahdollisimman paljon autoja ja kaivinkoneita matkan varrella. Kerran, kun olimme matkalla päiväkotiin, hän sanoi: ”Nyt on paras ikinä päivä, kun on vesilätäköitä.”

Paras hetki

Jos kuvauksissa on kohtaus, jossa kaikki virtaa ja kohtaan vastanäyttelijän kanssa, siitä tulee valtava onnentunne. Armi-kuunnelman äänityksissä oli paljon sellaisia hetkiä. Se oli Armin ansiota ja yllätti minut. Välillä oli pakko keskeyttää, kun alkoi itkettää.

Paras tapa rentoutua

Katson laadukkaita sarjoja iltaisin, kun lapsi on mennyt nukkumaan. Se on minulle keino saada aivot narikkaan, mutta sarjat viihdyttävät myös ammatillisesti. Viimeksi katsoin Mare of East­townin ja seuraavaksi aion nähdä kotimaisen Mädät omenat.

Paras...

Ruoka: Sushi

Juoma: Vichy

Tuoksu: Meiran kahvitehtaan tuoksu

Matkakohde: Helsingin lähisaaret

Kulkupeli: Pyörä

Keittiöväline: Veitsi

Kirja: Stephen Kingin Kirjoittamisesta

Elokuva: Blues Brothers

Tv-ohjelma: Frendit

Vaate: Vastuullisesti tuotettu kesämekko

Musiikki: Indiepop/kantri

Biisi: Paramore: Decode

Artisti: Yona

Ravintola: Yes Yes Yes Helsingissä

Kahvila: Flät 14 Helsingissä

Huonekalu: Sänky

Kasvi: Peikonlehti

Aamupala Smoothie

Iltarutiini: Lapsen nukutus

Herkku: Itse tehty cookie

Kommentoi »