Kotivinkki

Näyttelijä Miia Nuutila rakastaa rauhallisia sunnuntaiaamuja – ”Puhtaat, tuoksuvat lakanat ovat maailman ihanin asia”

Näyttelijä Miia Nuutila rakastaa rauhallisia sunnuntaiaamuja – ”Puhtaat, tuoksuvat lakanat ovat maailman ihanin asia”
Näyttelijä Miia Nuutila on hoksannut, että lasten kuskaaminen harrastuksiin onkin ihanaa. Kävely mäntymetsässä on hänelle varmin keino rentoutua. Tässä jutussa hän kertoo, mitkä asiat tekevät elämästä parasta.
Julkaistu: 4.6.2020

Ihan paras paikka

Kotona sänky on paras paikka. Menen mieheni Antin kainaloon rötköttämään, vaikka en nukkuisikaan. Tykkään ottaa myös ruokalevon. Puhtaat, tuoksuvat lakanat ovat maailman ihanin asia.

Ihan paras tapa latautua

Minun tekee yhä useammin mieli metsäkävelylle. Metsä rauhoittaa ja antaa voimia, siellä lataudun. Männikköinen kangasmetsä on minulle mieluisin. Harmi, ettei sellaista löydy ihan kotimme läheltä.

Ihan paras päivä

Nautin siitä, kun olemme mökillä, olen nukkunut hyvin ja takana on hyvin tehty työpäivä. Tykkään myös pitkästä, rauhallisesta sunnuntaiaamusta, jolloin saan heräillä rauhassa. Voin tehdä pihatöitä, lämmittää saunaa, katsella elokuvia ja vaikka opiskella repliikkejä. Mökillä voi myös musisoida, sillä sieltä löytyy bändikämppä, jossa on kosketinsoittimet ja rummut.

Ihan paras oivallus

Olen tajunnut, että elämä on aika lyhyt – silmänräpäys vain. Haluan nauttia siitä niin paljon kuin mahdollista ja olla hyvä ja kiltti ihminen toisille. Pitää sanoa kauniita asioita läheisille silloin, kun olemme vielä elossa: kannustaa ja sanoa, että rakastaa heitä.

Ihan paras satsaus

Käyn kerran kuukaudessa reikihoidossa. Se on rauhallista kosketukseen perustuvaa energiahoitoa ja samalla vähän terapiaakin. Puhun omista asioistani hoitajalle ja saan aikaa itselleni, mikä auttaa minua sekä fyysisesti että psyykkisesti. Hoitaja myös hieroo päätäni.

Ihan parasta arjessa

Usein vanhemmat valittavat, kun heidän pitää kuskata lapsia harrastuksiin. Olen kääntänyt asian mielessäni toisin päin: ihan pian he kasvavat isoiksi, mutta vielä edes hetken saan olla kuskina ja vaihtaa autossa kuulumisia. Äskettäin katsoin ylpeänä poikani futista vesisateessa, kun hain hänet treeneistä.

Paras…

Ruoka: Nepalilainen palak paneer

Juoma: Lähdevesi

Maku: Metsämansikka

Tuoksu: Vauva

Matkakohde: Lappi

Kulkupeli: Tandempyörä

Kännykkäsovellus: Youtube

Keittiöväline: Valkosipulinpuristin

Kirja: Päiväkirja

Tv-ohjelma: Frendit

Elokuva: Ihmeellinen on elämä

Vaate: Kylpytakki

Kosmetiikkatuote: Sensai-kasvovoide

Biisi: Vivaldin neljä vuodenaikaa

Artisti: Juha Tapio

Ravintola: Farang

Jäätelö: Minttu

Herkku: Omenapiirakka ja vaniljajäätelö

Kahvila: Max

Kaupunki: Espoo

Vuodenaika: Syksy

Kasvi: Kielo

Huonekalu: Ruokapöytä

Aamupala: Smoothie

Iltarutiini: Hyvänyön suukko

Miia Nuutila näyttelee Ex-onnelliset -tv-sarjassa, joka nähdään MTV 3:lla ja C Moressa.

Kommentoi »