Näyttävä, ylellinen ja todella ajankohtainen! Samettirahi tuo luksusta olohuoneeseen – valitsimme 7 kauneinta
Sisustus
Näyttävä, ylellinen ja todella ajankohtainen! Samettirahi tuo luksusta olohuoneeseen – valitsimme 7 kauneinta
Samettirahi on nyt olohuoneen muodikkain asuste. Niiden suosio alkoi himosisustajien parissa viime syksynä eikä sille näy loppua. Rahista on tullut sohvapöydän jatke, jolle lasketaan kahvitarjotin tai kirjoja. Samettiverhoilu tekee rahista ylellisen tuntuisen kalusteen ja värit toistuvat materiaalissa erityisen hehkeinä ja herkullisina.
Yhden värin taktiikka. Yhtenäinen ajaton sohvaryhmä rakentuu samanvärisistä sohvasta ja rahista. Sinisessä sametissa on jotain ylellistä, onhan Royal Blue -sävy kuninkaallinen väri. Stockholm 2017 -sarjan samettirahi (50x50 cm) 129 €, Ikea.
Rahin sävy mätsää kakluunin väriin. Samettirahin vedenvihreä on raikas yhdistelmä valkoisen sohvan ja pöydän kanssa. Pyöreä samettirahi täydentää siroilla, moderneilla huonekaluilla kalustetun olohuoneen kodikkaan tyylin. Kuva on Pihkala-blogia kirjoittavan Maija Rasilan olohuoneesta. Rahi on verhoiltu Barker Textilesin sametilla. Verhoilusamettia saa myös esimerkiksi Eurokankaasta.
Vastakohdat täydentävät toisiaan. Iso samettirahi on kodikas kontrasti modernille nahkasohvalle. Iso rahi toimii myös kahden hengen rentona istuimena. Tummanvihreä ja vaaleanruskea ovat muodikas väripari. Moon-rahi (75 x 33 cm) 290 €, Hakola. Flosin Aim-riippuvalsin 398 €, Archiproducts.
Hapsut ovat kevään näyttävin tehoste. Hapsuin koristeltu samettirahi sopii boheemiin sisustustyylin, jonka vaikutteet tulevat värikkäästä hippikulttuurista. San Francisco -rahi, halkaisija 50 cm 179 €, Jotex.
Sävy sävyyn. Viininpunainen rahi täydentää tunnelmallisen olohuoneen sisustuksen, jossa on yhdistelty murrettuja punaisen ja ruskean sävyjä. Pouf Round -rahi (42 x 40 cm) 599 €, Ferm Living.
Harmaa hurmaa. Eri harmaan sävyillä sisustettu olohuone on aina tyylikäs. Neliömallisen sohvapöydän pariksi sopii yksi iso tai kaksi pientä rahia. Paris-rahi (80 x 30 cm) 219 €, Jotex.
Ruskea on kevään yllätysväri. Bloomingvillen Grandmama-rahissa on tyylikkäät hapsut ja värit 149 €, Made in Design.
1 kommentti