Näin toteutat maalaisromanttisen kylpyhuoneen
Rakenna ja remontoi
Näin toteutat maalaisromanttisen kylpyhuoneen
Onko vanhanajan kartanotunnelma mieleesi? Maalaisromanttinen kylpyhuone onnistuu pehmeillä sävyillä, mennyttä aikaa henkivillä yksityiskohdilla ja ripauksella bling blingiä.
Julkaistu 21.9.2016
Meidän Talo

Maalaisromanttisen kylpyhuoneen sisustukseen on haettu innoitusta vanhojen kartanoiden ja porvariskotien pesutiloista. Niille tyypillistä on niukka ja yhtenäinen väriskaala.

Näin tuot kylpyhuoneeseen maalaisromanttista kartanotunnelmaa

  • Sisustus rakennetaan valkoisen ja harmaan eri sävyistä. Mustat yksityiskohdat antavat kokonaisuuteen ryhtiä.
  • Koska seinät on yksinkertaisen valkoiset, voi lattioissa olla enemmän eloa. Mustavalkoinen shakkiruudukko, kuusikulmaiset laatat tai vaikkapa perinteiset koukerokuvioiset laatat sopivat hyvin maalaisromanttiseen kylpyhuoneeseen.
Maalaisromanttisen kylpyhuoneen seiniin sopivat fasettireunaiset, yksiväriset laatat. Valkoisille seinille vastapainoa antaa kuviopintainen lattia.
  • Tassuamme luo kylpytilaan vanhan ajan tunnelmaa ja tarjoaa luksusta rentoja kylpyhetkiä varten.
  • Pienempi sijoitus on hankkia perinteisen kylpyammeen seuraksi uusvanhat hanat. Menneen ajan muotoja mukailevia kaksivaihehanoja on nykyään usean hanavalmistajan mallistoissa.
  • Vanhan ajan metallilangasta valmistetut pyyhekoukut, muhkeat saippuapullot ja roskakorit viimeistelevät tyylikään kokonaisuuden.
  • Bling-blingiä rakastava ripustaa kattoon vielä kristallikruunun.
Pelkistetty, maalaisromanttinen kalustesarja. Lattiassa on yksinkertainen, mustavalkoinen shakkiruutukuvio.

Lue lisää:

Kommentoi »