Avotakka

Viherkasveja ja olohuonetunnelmaa! Näin teet parvekkeestasi kesän kutsuvimman paikan – katso 6 ideaa Avotakassa esitellyistä kodeista

Viherkasveja ja olohuonetunnelmaa! Näin teet parvekkeestasi kesän kutsuvimman paikan – katso 6 ideaa Avotakassa esitellyistä kodeista
Rennot loikoilupaikat ja harkitut yksityiskohdat tekevät parvekkeesta kesäisen lisähuoneen, joka kutsuu nauttimaan auringosta. Tässä 6 poimintaa erilaisista kodeista!
Julkaistu: 11.5.2020

1. Moderni keidas

Vihertikkaat ja metallipöytä on hankittu Cobellosta.

Mustaksi maalattu päätyseinä on tehokas efekti pitkulaisella parvekkeella. Päätyseinää vasten nojaaville tikkaille ripustetut amppelit ja isot viherkasvit tuovat vehreyttä. Siro metallisohva on hyvä valinta kapean tilan istuimeksi. Lattia on peitetty kosteutta kestävällä terassimatolla.

2. Trendikäs oleskelutila

Rottinkituolit ovat Ikean Stockholm 2017 -mallistosta.

Pehmustetut rottinkituolit soveltuvat lasitetulle parvekkeelle, jossa ne eivät joudu säälle alttiiksi. Olohuonemainen tunnelma tekee tilasta erityisen viihtyisän. Mustat saviruukut erottuvat hyvin vaaleasta oleskeluryhmästä.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Tee tyyli näillä tuotteilla!

SISÄLTÖ JATKUU

3. Eloisaa kalanruotoa

Laatat ovat ABL-laattojen valikoimasta, aurinkovarjo Winkel Shopista.

Parvekkeen siniset ja mustat laatat muodostavat hauskan kalanruotokuvion. Metalliset ulkokalusteet on keveytensä ansiosta helppo siirtää paikasta toiseen. Kukkatyynyt ja aurinkovarjo tuovat pehmeyttä.

4. Inspiroivat kaktukset

Erikorkuiset kaktukset täydentävät parvekkeen urbaania tunnelmaa.

Kookkaat kaktukset ja graafiset kalusteet sulautuvat urbaanin kerrostalon parvekkeelle. Betonikantinen taso soveltuu hyvin kasvi- ja kahvipöydäksi. Lehmäntalja tuo lämmintä kontrastia kovalle betonilattialle.

5. Näköalapaikka

Hortensiaruukut mahtuvat reilunkokoiseen koriin.

Sirot kalusteet ovat omiaan tämän satavuotiaan kerrostalon pienelle parvekkeelle. Minikokoinen kesäkeidas on pyhitetty reheville hortensioille, mutta myös nurkkaan jäävä tila on hyödynnetty sijoittamalla sinne oliivipuu. Pienelle parvekkeelle kannattaa valita samanvärisiä kukkia, jotta tila ei näytä sekavalta.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Tee tyyli näillä tuotteilla!

SISÄLTÖ JATKUU

6. Teollisuustyyliin

Taittotuoli ja pöytä ovat Ikean Tärnö-mallistosta.

Punatiilisen ruukkirakennuksen pieni parveke sijaitsee sisään­käynnin yhteydessä. Kokoontaittuvat, metallia ja puuta yhdistävät tuolit ja pikkupöytä ovat moni­käyt­töiset ja sopivat tyyliin. Juuttimatto tuo mukavuutta jalkojen alle.

Jutun yksi kuva teksteineen vaihdettu 12.5. toiseen.

Kommentoi »