Näihin rakastut päätä pahkaa! 6 hirsitalokotia, joissa todellakin on sitä jotain
Sisustus
Näihin rakastut päätä pahkaa! 6 hirsitalokotia, joissa todellakin on sitä jotain
Värikkäitä tapetteja, suloisia portaikkoja ja narisevia lankkulattioita. Kurkista kuuteen uskomattoman ihanaan hirsitalokotiin.
18.4.2019
 |
Meillä kotona

1. Unelmakoti täynnä unelmatapetteja

Hennan ja Henrin perheen kotina on hirsitalo Pieksämäellä. Se on rakennettu vuonna 1927 ja laajennettu 1980-luvulla. Tässä kodissa on upeita, värikkäitä tapetteja ja juuri sopivasti "Peppi-henkeä", kuten talon asukas Henna itse kuvailee. Lue lisää kodista tästä jutusta.

2. Historiaa ja perinteitä sukutilan täydeltä

Outin ja Heikin koti on 1830-luvulla perustettu tunnelmallinen maatila Porvoon Kerkkoossa. Tällä sukutilalla asukkaat eivät koskaan tiedä, milloin aasi alkaa varsoa tai ranskalainen turisti koputtaa oveen. Lue koko juttu ja ihastu.

3. Suojelukohteesta tuli perheen koti

Perinteikäs oululaistalo muuttui lapsiperheen kodiksi ja kulttuuritapahtumien näyttämöksi. Kaisa ja Antti remontoivat taloaan itse aitoja materiaaleja hyödyntäen. "Korjaustöissä pitää kuunnella tarkkaan vanhan talon henkeä", Antti sanoo. Talosta kertovan jutun löydät kokonaisuudessaan täältä.

4. Koti, joka hankittiin sydänsilmälasit nenällä

150-vuotiaasta hirsitalosta kuoriutui täysremontissa hempeä unelma. "Ihastuin alun perin talon kodikkuuteen. Taisin tehdä kaupat sydänsilmälasit tukevasti nenällä", kertoo talossa asuva Laura. Lisää kauniita kuvia näet täältä.

5. "Unelmien täyttymys ja työleiri"

Anun ja Jaakon koti on 120-vuotias maalaispihamiljöö Iisalmessa. Talon hirsiseinät ovat asukkaille erityisen rakkaat. "Hirsiä voi unohtua katselemaan ja antaa ajatusten kuljeskella. Niistä löytyy aina uusia kaiverruksia ja leimamerkkejä, joita ei ole aiemmin huomannut", Anu kertoo. Koko jutun ihastuttavasta talosta pääset lukemaan tästä.

6. Värikästä lapsiperhearkea hirsitalossa

Lapsiperheen värikäs koti on 1800-luvun lopulla rakennetussa hirsihuvilassa Helsingin keskustassa. Inspiroidu tästä ihasta kodista ja katsele lisää kuvia.

1 kommentti