Mustaa joulua! 10 tyylikästä joulukoristetta tummanpuhuvien sävyjen ystäville

MAINOS
Mustaa joulua! 10 tyylikästä joulukoristetta tummanpuhuvien sävyjen ystäville
Joulutunnelman luomiseen ei välttämättä tarvita värejä tai kimallusta. Sen todistavat nämä mustat joulukoristeet, jotka lumoavat tyylikkyydellään. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.
Julkaistu: 3.12.2019

Mustat joulukoristeet: 10 poimintaa

1. Kuuselle koti

Kaunis kuusenjalka ei todellakaan ole mahdottomuus! Tämä musta, juuri sopivasti koristeellinen jalka täydentää tummiin sävyihin puetun joulukuusen ilmeen.

2. Erilainen valotähti

Joulun voi tuoda kotiin myös hillitysti. Tyylitelty, moderni valotähti on ulkoasultaan maltillinen, mutta silti sen valot viestittävät, että kyllä täälläkin juhlitaan.

3. Petteri tuli taloon

Seinälle ripustettava porohahmo on ilmeeltään skandinaavisen tyylikäs ja pelkistetty mutta silti ihanasti jouluinen. Koristepakettiin kuuluu myös valot.

4. Joulupuu syttyy ja sammuu

Joulukuusen muotoa mukaileva kynttelikkö ajaa hyvin kuusen virkaa. Tämä koriste ei turhaan varista neulasia, eikä sitä tarvitse muistaa kastella.

5. Jalan alle matto

Täydellinen pari mustalle kuusenjalalle! Kierrätysmateriaalista valmistetulle joulukuusenmatolle on painettu tumma graafinen kuvio, joka on kuin kotonaan modernissa kodissa.

6. Jotain mustaa ja jotain erilaista

Persoonallisen kynttelikön valoissa on lasiset kuvut, jotka päästävät ympäristöönsä tunnelmallista hämyä. Tätä kynttelikköä katselee mielellään pyhien jälkeenkin.

7. Käy peremmälle

Toivota jouluvieraat tervetulleiksi heti ovella. Kynnysmatossa on led-valoin kirjoitettu viesti, joka tekee näyttävästi selväksi, mitä juhlaa nyt vietetään.

8. Tähti pimeydessä

Paperista valmistetut valotähdet ovat nousseet suureen suosioon. Lukuisten upeiden vaihtoehtojen joukosta löytyy myös tämä musta yksilö, joka sopii mainiosti sekä seinälle että ikkunaan.

9. Mustaa mustalla

Lähes kokomustassa kynttelikössä on sellaista draamaa ja näyttävyyttä, mitä joulukoristeissa harvemmin näkee. Kultaiset kynttilänpidikkeet ovat kuin piste iin päälle.

10. Lyhty, joka valaisee tuiskussakin

Mustasta metallista valmistettu lyhty sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kirkkaat lasiseinät päästävät valon tehokkaasti lävitseen suojaten samalla kynttilän liekkiä vedolta ja tuulelta.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

1 kommentti