Romanttisia ruusuja & värikkäitä retrokuvioita! Valitsimme 6 tapettia, joilla luot ihanan mummolatyylin kotiin ja mökille
Mainos
Romanttisia ruusuja & värikkäitä retrokuvioita! Valitsimme 6 tapettia, joilla luot ihanan mummolatyylin kotiin ja mökille
Lämminhenkisen mummolatyylin voi toteuttaa myös raikkaan modernisti. Poimimme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta upeat tapetit, jotka tuovat ripauksen pullantuoksuista nostalgiaa sisustukseen. Tilaa omat suosikkisi suoraan jutusta!
14.7.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Tapetit mummolatyyliin: 6 tuotetta

1. Varmaa vintagea

Tunturikukka-tapetti on perinteisistä perinteisin ja tuo kotiisi mummolatyylin sataprosenttisen varmasti. Valitse Tunturikukka mökille, jos havittelet 1970-luvun mökkitunnelmaa.

2. Klassikkovalinta

Klassinen Ruusutarha vie ajatukset 1900-luvun alkuun. Näetkö koivujen keskellä hieman rapistuneen hirsitalon, jonka kammarin seinillä ruusut kiipeilevät? Herkkä ja eteerinen tapetti löytyy sinisillä, keltaisilla ja punaisilla ruusuilla.

3. Näyttävyys edellä

Jos olet myös abstraktien kuvioiden ystävä, valitse seinillesi muodokas Leijona! Se on 1960–70-luvun malli, joka luo kotiisi pesunkestävän mummolatyylin. Leijona-tapettia on saatavilla viidessä eri sävyssä.

4. Keinutuoli vain puuttuu

Liisteröi seinälle ikikesä! Pehmeän kaunis ja eteerinen Juhannusruusu loihtii kotiin lempeyttä ja kauneutta. Tapettia on saatavilla viidessä eri sävyssä. Kokeile harmaan sijaan vaikka trendikästä tiilenpunaista.

5. Renessanssi-ihmisille

Kun aamuaurinko luo ensi säteensä Niittyleinikkiin, heräät varmasti hyvällä ja levollisella mielellä – aivan kuten mummolastakin aikoinaan! Herkkä ja yksityiskohtainen tapetti löytää paikkansa niin keittiöstä kuin makuuhuoneen rauhasta. Niittyleinikkiä valmistetaan neljässä eri värissä.

6. Räiskyvä isoäiti

Kukkokiekuu! Hauska ja yllättävä Kukot-tapetti fiilistelee mummotyyliä väreillään ja muodoillaan. Tämän tapetin avulla kotisi täyttyy mummoenergiasta ja huumorista. Valitse sininen, keltaruskea tai vihreä malli.

Vinkki!

Perinteinen paperitapetti on tavallista tapettia herkempää, mistä johtuen sitä pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin. Lataa Tapettitehtaan hyödylliset oppaat ja tapetointivinkit tämän artikkelin lopusta.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »