Muistikirjan kannet
Tee itse
Muistikirjan kannet
Tee muistikirjastasi itsesi näköinen uudistamalla kannet kauniilla lahjapaperilla, kuvilla ja merkityksellisillä teksteillä. Katso skräppäysjämien uusiokäyttövinkit ja tuunaa muistikirjan kannet!
Julkaistu 16.2.2012
Kotivinkki

Näitä tarvitset: lahjapaperia lehdestä leikattu kuva tai tekstiä kontaktimuovia sakset piirustuspaperia ja kynä 50 mm leveää mattoteippiä tai kaksipuolista liimakalvoa koristekivi tms. silmäksi Dymo-kirjoitin

Tee näin: 1. Leikkaa kontaktimuovista ja lahjapaperista kirjan päällystämiseen riittävä pala. 2. Kiinnitä kontaktimuovi paperin päälle, silitä ilmakuplat pois. 3. Päällystä kirja kääntämällä päällisen reunat kansien sisäpuolelle. Käytä mattoteippiä tai liimakalvoa, jotta teipit jäävät piiloon. 4. Suunnittele kansikoristelut: piirrä paperille oksa ja lintu tai naisen kuva, astiat ja tausta-ympyrä.

5. Leikkaa koristeosien kaavat. 6. Valitse koristeosien paperit ja liimaa papereiden taakse mattoteippi tai liimakalvo (koko alueelle). 7. Leikkaa koristeet, kiinnitä ne kirjaan poistamalla teipin tai kalvon toinen suojapaperi. 8. Nimeä kirja esimerkiksi Dymo-kohokirjoittimella.

Kommentoi »