Villiä vai vähäeleistä? Sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi 5 täydellistä tapettia mökille
Mainos
Villiä vai vähäeleistä? Sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi 5 täydellistä tapettia mökille
Kesämökin tapetin kanssa on oiva tilaisuus kokeilla kodin tyylistä ja värimaailmasta poikkeavia ratkaisuja. Sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapettimallistosta viisi erityylistä vaihtoehtoa, joilla tapetoit koko huoneen tai korostat yksittäistä seinää.
24.7.2023
 |
Meillä kotona -kaupat

1. Iloinen boheemi

Jos mökissäsi on valkoiset lauta- tai hirsiseinät ja pidät raikkaista puhtaista väreistä, on hyvä, että tapetin pohjaväri on myös valkoinen. Pinkkivalkoisen Hahtuva-tapetin ohuella viivalla piirretty kuvio on hauskalla tavalla rento ja ryhdikäs. Jos et pidä mökin ikkunoissa verhoja, kokeile tapettia ikkunaseinälle. Ritva Kronlundin suunnitteleman Hahtuva-tapetin kuviot toimisivat nimittäin mainiosti myös oikeissa verhoissa.

2. Lennokas romantikko

Keramiikkataiteilija Rut Brykin suunnittelema perhostapetti on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä perhosten määrä on vähentynyt luonnossa radikaalisti. Romanttinen Apollo-tapetti sopii herkän ilmavan kuviointinsa ansiosta pienen siirtolapuutarhamökin seinille ja skandinaaviseen tyyliin sisustetulle kesämökille.

3. Yökukkujan ilo

Birger Kaipiaisen iki-ihanassa Kiurujen yö -klassikkotapetin runsaassa kuvioinnissa on mystisyyttä, joka ei laimene vaikka tapetoisit sillä vain yhden seinän. Koboltinsininen tapetti tuo mökin makuutilaan unenomaista tunnelmaa, jota kelpaa ihastella valoisina kesäöinä. Jos haluat korostaa sinisen värin voimakkuutta, yhdistä tapettiin tummansininset lakanat.

4. Haaveilijan huone

Lemmikki-tapetin kepeä kukkakuvio ja lemmikinsininen väritys herättää halun loikoilla vuoteessa sateisena kesäpäivänä. Pienikuvioinen sävy sävyyn -tapetti on edukseen, kun sillä tapetoi huoneen kauttaaltaan. Lemmikki-tapetilla voi toki tapetoida myös yhden seinän. Silloin kannattaa valita maalisävy tapetin kuvion mukaan.

5. Pirtti koreaksi

60-luvun Taikayö-tapetissa on samankaltaista koristeellisuutta kuin Klaus Haapaniemen suunnittelemissa kangaskuoseissa. Tämä korea tapetti muistuttaa muraalia ja sopii mainiosti yhden seinän tapetiksi. Valkoinen seinä raikastaa murretun sävyisiä kukkakuvioita ja saa ne näyttämään entistä vahvemmilta.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »