"Minusta kaikki pohjautuu rakkauteen, ja haluan jakaa rakastamiani asioita lukijoiden kanssa" – esittelyssä Sanna Inspired by love -blogista
Ihmiset
"Minusta kaikki pohjautuu rakkauteen, ja haluan jakaa rakastamiani asioita lukijoiden kanssa" – esittelyssä Sanna Inspired by love -blogista
Inspired by love -blogin takaa löytyvä Sanna Pänkäläinen inspiroituu kauneudesta ja jakaa blogissaan ammattilaisen sisustusvinkkejä. Hän seisoo sanojensa takana eikä unohda myöskään elämän eettisiä ja henkisiä näkökulmia.
2.1.2018
 |
Meillä kotona

Tervetuloa Meillä kotona -blogeihin Sanna! Kerro hieman itsestäsi.

Olen 34-vuotias sisustussuunnittelija ja bloggaaja. Olen valmistunut kauppakorkeakoulusta markkinointiin keskittyen ja asun avopuolisoni kanssa Espoossa. Työ vie suuren osan ajastani. Vapaa-ajalla tanssiminen antaa vastapainoa työlle, kuten myös Maija-koirani kanssa lenkkeily merimaisemissa Iirislahden lähistöllä. Yritän löytää elämässä tasapainoa materialismin ja henkisyyden välillä. Tästä on hyvä esimerkki hankkimani joogaohjaajakoulutus.

Sanna Pänkäläinen rakastaa kaunista ja hakee tasapainoa kaupallisuuden ja henkisyyden välillä.

Mistä tulee blogisi nimi, Inspired by love?

Minusta kaikki pohjautuu rakkauteen, ja haluan jakaa rakastamiani asioita lukijoiden kanssa. Tällaisia ovat muun muassa sisustaminen, esteettisyys ja tyyli laajemminkin, elämän syvällinen puoli sekä matkustelu. Haluan tarjota inspiraatiota kauniiseen elämään.

Millaisista aiheista aiot kirjoittaa?

Tätä voisi luonnehtia sisutusalan ammattilaisen sisustuspainotteiseksi blogiksi. Jaan vinkkejä esimerkiksi valaistuksesta tai mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee sohvaa tai millaisia tuotteita itse suosin. Kirjoittamisen lisäksi julkaisen Youtubessa sarjaa Kotona ja kylässä.

Luvassa on muun muassa vinkkejä valaistukseen.

Kuinka ideat teksteihin syntyvät?

Yleensä näen jotain kaunista, otan kuvan ja kirjoitan tekstin sen ympärille. Tai sitten sesonki, kuten ajankohtainen juhla, määrittelee aiheen. Sisustussuunnittelijan työni antaa myös aiheita blogiin – nämä kaksi työtä toimivat oikeastaan todella hyvin vuorovaikutuksessa!

Kommentoi »