Millaisen kylpyhuoneen sinä haluaisit? Katso kuvagalleria ja äänestä suosikkiasi
Mainos: IDO
Millaisen kylpyhuoneen sinä haluaisit? Katso kuvagalleria ja äänestä suosikkiasi
Miellyttävätkö vaaleat ja selkeät linjat sinua vai pidätkö kenties siitä, että kylpyhuoneessa on väriä ja kiinnostavia yksityiskohtia? Katso kiinnostavat kokonaisuudet, poimi parhaat ideat ja äänestä suosikkiasi.
26.3.2021

Kylpyhuoneratkaisuissa ovat tällä hetkellä pinnalla ennen kaikkea kodinomaisuus, luonnonmukaisuus ja rohkeus. Kotona vietetään entistä enemmän aikaa, jolloin myös kylpyhuoneiden rooli korostuu. Niiden halutaankin istuvan saumattomasti muualla kodissa vallitsevaan tyyliin.

Kalusteissa suositaan minimalistista linjaa, jota korostetaan jättämällä vetimet pois. Toisaalta vedinvalinnalla voidaan myös korostaa omaa persoonallista tyyliä.

Luonnonmukaisuus näkyy etenkin vastuullisina valintoina. Suomalaisten suosikkimateriaaleihin kuuluva puu toimii myös kylpyhuoneessa, kunhan sitä käyttää pinnoissa, jotka eivät ole suoraan kosketuksessa veden kanssa.

Suunnitteletko kylpyhuoneremottia?

Lue lisää kylpyhuonetrendeistä ja inspiroidu kuvista.

Äänestä kaunein kylpyhuone

Anna äänesi painamalla kuvan alla vasemmalla olevaa nuolta, jolloin äänesi taltioituu heti. Äänestystilanne päivittyy reaaliajassa ja eniten ääniä kerännyt kohde on listan kärjessä.

Jaa juttu ja kutsu myös ystäväsi kertomaan mielipiteensä!

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kommentoi »