Mikä näkymä kodissasi on sinulle rakkain? Osallistu kuvahaasteeseen Instagramissa

Mikä näkymä kodissasi on sinulle rakkain? Osallistu kuvahaasteeseen Instagramissa
Meillä kotona viettää Habitare-messujen kunniaksi Sisustussyksy-teemaviikkoa. Osallistu pöhinöihin jakamalla Instagramissa kuva hashtagilla #mekosisustaasyksyksi!

Löytyykö kotoasi kohta tai näkymä, jota mielelläsi pysähdyt katselemaan? Avautuuko esimerkiksi makuuhuoneestasi viihtyisä näkymä olohuoneeseen tai saako lipaston päälle koottu esinekokoelma hymyn huulillesi?

Meillä kotona viettää sisustusaiheista teemaviikkoa sunnuntaihin 15. syyskuuta asti. Haluamme sinut mukaan! Osallistu jakamalla Instagramissa kuva sinulle mieleisestä ja rakkaasta näkymästä kodissasi. Tarkemmat ohjeet löydät alta.

Joko seuraat Meillä kotonaa Instagramissa? Löydät meidät nimellä @meillakotona_fi.

Näin osallistut kuvahaasteeseen

  1. Ota kuva kotoasi lempikohdastasi ja julkaise se Instagramissa hashtagilla #mekosisustaasyksyksi viimeistään 15.9.2019.
  2. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta voimme nähdä kuvasi.
  3. Esittelemme kuvia sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Osallistumalla haasteeseen vakuutat siis, että omistat julkaisemasi kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai että sinulla on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

Julkaistu: 5.9.2019
Kommentoi »