Messutunnelmia Kalajoelta
Rakenna ja remontoi
Messutunnelmia Kalajoelta
Meidän Mökki tutustui loma-asuntomessujen tarjontaan kolmen ensimmäisen päivän ajan.
25.6.2014
 |
Meidän Mökki

Kalajoen loma-asuntomessujen ensimmäiset päivät ovat kuluneet aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä. Millaisia ajatuksia messualue herättää? Tässä muutama poiminta.

Kalajoen loma-asuntomessualue on näyttänyt ensimmäisinä parhaat ja ei-niin-hyvät puolensa: on totta, että hiekkasärkillä paistaa aina, mutta mereltä vihmova kylmä tuuli puree, etenkin kun lämmintä on vain noin 13 astetta. Kuvassa etualalla messujen suurin kohde, Merellä - Profin House (kohde 11).
Kuusamo Hirsitalojen Nuuna (kohde 10) on yksi rantakorttelin kohteista. Se on modernisoitu versio perinteisestä hirsimökistä ja valmistajan suosituimpia malleja. Mökin olohuoneen ikkunoista avautuu näköala lammelle, jonka takana siintää meri. Tämän kohteen autokatoksessa on muuten Meidän Mökin myyntipiste, sinne siis!
Omatalon Meriharakka (kohde 21) on beach house-tyyppinen yksikerrosratkaisu, jonka erityispiirre on koko talon kiertävä terassi. Osa on lasitettu, ja se onkin välttämätöntä hiekkasärkkien tuulisilla keleillä. Etenkin kuivalla kelillä hiekka pöllyää tuulessa melkoisesti.
Metsäkortteli on neljästä korttelista suojaisin. Yksi tämän korttelin kohteista on Design-talon Pallas100 (kohde 24), joka myydään messujen aikana. Kompaktissa kokonaisuudessa on 3 makuuhuonetta, tupakeittiö, saunatilat ja terassit.
Kommentoi »