Meillä kotona -kaupat

Sievä simpukkatapetti ja 9 muuta kodin kaunistusta, jotka tuovat sisustukseen palan merenalaista maailmaa – klikkaa ostoksille

MAINOS
Sievä simpukkatapetti ja 9 muuta kodin kaunistusta, jotka tuovat sisustukseen palan merenalaista maailmaa – klikkaa ostoksille
Simpukat, korallit ja muut merenelävät näkyvät kesän kuoseissa ja kodin pienissä yksityiskohdissa. Poimimme suosikkimme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta – katso ja ihastu!

1. Simpukka poikineen

Simpukkamobile on omiaan kesäkotiin, joka on sisustettu bohotyyliin. Tai miksipä et ripustaisi sitä vaikka terassille tuomaan merellistä tunnelmaa? Mobilesta saa myös näyttävän valaisimen, kun sen sisälle ujuttaa polttimojohdon.

2. Piilota näkinkenkään

Vaahtopään valkoinen suuri simpukkamalja on kaunis sellaisenaan, mutta se toimii myös hauskana tarjoiluastiana tai pikkutavaroiden säilytyspaikkana.

3. Art deco -tyyliä

Tanskalaisen Aytmin kullanvärinen simpukka on oikeasti seinälle asennettava ripustin. Art deco -henkinen esine on paitsi trendikäs myös tyylikkään nostalginen.

4. Sulkeudu kuoreesi

Klassisen simpukkatuolin mallinen rottinki-istuin kutsuu viettämään leppoisia kesähetkiä. Pyöreä tuoli on riittävän siro myös pienelle parvekkeelle tai terassille. Muista, että rottinki ei kestä suoraa paahdetta eikä sadetta.

5. Lempeän merellistä

Unohda sinivalkoinen värimaailma ja ankkurikuviot. Lempeän merihenkinen simpukkakuosi koristaa sisustustyynyä vaaleanpunaisen eri sävyissä.

6. Simpukat seinälle

Ferm Livingin tapetissa koristeelliset näkinkengät, korallit sekä simpukat ovat saaneet kauniin hillityn muodon puuterisen roosaa taustaa vasten. Tapetoisitko tällä mieluummin olohuoneen tehosteseinän vai mökkimakkarin pinnat?

7. Korallia, korallia

Hiekkakivestä tehty korallivalaisin antaa tunnelmavaloa mutta on kaunis koriste myös sellaisenaan. Valaisimen voi sijoittaa kajastamaan valoa joko lattialle tai tason päälle.

8. Ripusta ryhmäksi

Simpukan muoto on luonteva myös ripustimeen. Kokoa simpukkakoukuista seinälle kiinnostavia ryhmiä, jotka keräävät katseet.

9. Kilpikonna ja kaverit

Mitä merten syvyyksissä lymyileekään? Opetustauluhenkinen värikäs juliste on hauska vaikka lastenhuoneen seinällä.

10. Merten salaisuus

Mikä se on, piikkikala vai pala korallia? Käsityönä tehty keraaminen koriste-esine on katseenvangitsija, joka suorastaan kutsuu koskettamaan.

Julkaistu: 28.5.2020
Kommentoi »