Meillä kotona -sivusto uudistui – näin löydät juttumme sisustuksesta, rakentamisesta, mökeistä, puutarhoista ja itse tekemisestä
Sisustus
Meillä kotona -sivusto uudistui – näin löydät juttumme sisustuksesta, rakentamisesta, mökeistä, puutarhoista ja itse tekemisestä
Sivusto jakautuu neljään alueeseen. Löydät nyt suosikkijuttusi entistä helpommin!
Julkaistu 21.6.2017
Meillä kotona

Meillä kotona uudistuu, ja sen ensimmäinen merkki on sivuston selkeämpi ulkoasu.

Uusi ulkoasu on suunniteltu erityisesti juttuja kännykällä lukeville kävijöille: Noin neljä viidestä kävijästä käyttää joko kännykkää tai tablettia. Lukukokemus on siis entistä parempi etenkin matkapuhelimella.

Sisältö on jaettu nyt neljään alueeseen, jotka löydät sivuston yläpalkista kohdasta Aiheet. Aiheet ovat sisustus, rakenna ja remontoi, piha ja puutarha sekä tee itse.

Tarkempia teemoja, löydät enemmän luettavaa

Jokaisesta aiheesta on myös tarkempia sisältökokonaisuuksia, joita sivustolla kutsutaan teemoiksi. Teemoissa voit perehtyä tarkemmin esimerkiksi juuri itseä kiinnostavaan sisustustyyliin, vaikkapa skandinaaviseen sisustukseen, maalaisromanttiseen sisustukseen tai värikkääseen sisustukseen.

Vinkki: Teemassa Kodit on sivuston upeimmat kotijutut, teemassa Mökit puolestaan hienoimmat juttumme suomalaisista mökeistä – esimerkiksi hittijuttu mökistä, joka on tehty junavaunusta. Puutarhat-teemassa pääset käymään rakkaudella ja taidolla rakennetuissa puutarhoissa.

Esimerkiksi puutarhojen istutussuunnitelmat löydät nyt Pihasuunnittelu-teemasta, ja myös monenlaisilla kasveilla on omat teemansa: katso vaikkapa perennat, marjapensaat, hedelmäpuut, kasvimaa, huonekasvit tai kesäkukat.

Paljon asiaa remonteista – ja asuntomessuista

Rakenna ja remontoi -osion alta löydät teemoja esimerkiksi kylpyhuone- kuin keittiöremonttiin, piharakennuksiin ja talotekniikkaan.

Juuri nyt monia lukijoita kiinnostavat Meillä kotona -sivuston Asuntomessut-teema, josta löydät paljon luettavaa niin tämän vuoden asuntomessuista Mikkelissä kuin aiemmiltakin vuosilta.

Tee itse -juttumme jakautuvat nyt niin ikään teemoihin. Löydät vinkkejä ja ohjeita esimerkiksi askarteluun, tuunaukseen, käsitöihin ja nikkarointiin.

Meillä kotona -sivuston upeat blogit puolestaan löydät yläpalkista kohdasta Blogit.

Viiden toimituksen sivusto, ja kasvu on kova

Meillä kotona -sivuston jutut tekevät Suomen suosituimpien kotilehtien tekijät. Sivusto kokoaa yhteen Avotakan, Viherpihan, Meidän talon, Meidän Mökin ja Unelmien Talon&Kodin sisällöt. Jos haluat lukea vain suosikkilehtesi toimituksen tekemiä juttuja, löydät sisältöteeman myös jokaisen lehden nimellä. Yläpalkissa tämä on kohdassa Lehdet.

Ulkoasun sekä sisällön jaottelun uudistuminen on ensimmäinen vaihe Meillä kotona -sivuston isommassa muutoksessa. Syksyllä on luvassa paljon uudenlaista luettavaa, tutun toimituksen tekemänä.

Sivuston kävijämäärä on kasvanut nopeasti vuonna 2017, ja sivustolla käy nyt noin 170 000 lukijaa viikossa.

Kerro, mitä pidät! Arvomme lukupaketteja

Pyydämme palautetta uudistuneesta sivustosta: tärkein tavoite on lukijan parempi palvelu. Olemme iloisia kaikista palautteista: voit lähettää niitä sähköpostilla osoitteeseen meillakotona@a-lehdet.fi. Kesäkuun aikana palautetta lähettäneiden kesken arvomme viisi kappaletta A-lehtien lukupaketteja, arvo 30 €.

Kommentoi »