
Pääsiäispöydän todelliset yllätysmunat
Marmoroidut munat eli kiinalaiset teemunat yllättävät pääsiäisherkuttelijat. Veikeä pinta muniin syntyy teen tai mustikkaliemen avulla. Tarjoile marmoroidut munat vaikkapa keväisen parsasalaatin kanssa.
Pumpuliako se on? Pilvimunat koukuttavat kuohkeudellaan
Pilvimunat ovat hauskaa vaihtelua perinteiselle kokkelille tai paistetulle munalle. Herkun salaisuus on kuohkeaksi vatkattu ja juustolla terästetty valkuaisvaahto. Melkeinpä pakko maistaa!
Oletko aina luullut, että uppomunien valmistaminen on vaikeaa? Kokeile ja ylläty helppoudesta!
Klassisten uppomunien valmistaminen ei vaadi turhia kikkailuja vaan on yllättävän helppoa. Kuvallisten ohjeidemme avulla teet ravintolatasoiset uppomunat.
Muna-aamiainen meksikolaisittain
Meksikolainen aamiaisklassikko huevos rancheros potkii lempeästi mausteisuudellaan. Ja nälkä ei takuulla jää! Muun muassa paprikalta, avokadolta ja pavuilta maistuvaan pannuun on hauska dippailla tortillalastuja.
Munakas + muffini = aamiaisen herkuin leivonnainen
Voiko söpömpiä munakkaita ollakaan? Munakasmuffineissa maistuvat feta, lehtikaali ja kirsikkatomaatit – tai millä nyt innostutkaan omasi pilkuttamaan. "Kiitos. Todella maukas suolainen muffini", reseptiä kokeillut lukijamme kiittää. Ps. nämä muffinit eivät sisällä lainkaan jauhoja.
Keväinen parsafrittata pehmeillä ricottasattumilla
Parsalla ja pinaatilla rikastettu frittata, eli paistinpannulla kypsennetty uunimunakas, piristää keväisenä viikonloppuna. Todellista herkkua tästä munakkaasta tekevät päälle annosteltavat ricottajuustonokareet. Nam! Parsa-ricottafrittatan reseptin saat täältä.