Meillä kotona -kaupat

Maljakko joka tyyliin ja tarpeeseen! Valitsimme 8 täydellistä vaasia Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Maljakko joka tyyliin ja tarpeeseen! Valitsimme 8 täydellistä vaasia Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Maljakko kukkineen on sisustuksen ehdoton loppusilaus. Upea vaasi sopii elementiksi asetelmaan tai lumoavaksi katseenvangitsijaksi. Valitse tyyliisi sopivin ja osta omasi suoraan jutusta!
Julkaistu: 9.4.2021

Maljakko: 8 suosikkia kauden valikoimasta

1. Maljakollinen tasaraitaa

Jalallisessa AYTM:n maljakossa on hyvää tuulta ja tyylikkyyttä. Hyödynnä kasvin pituus asettelemalla pitkävartiset kukat maljakon jalkaosaan. Maljakko sopii hienosti myös persoonalliseksi suojaruukuksi. Halkaisija 15 cm ja korkeus 30 cm.

2. Kukille ja kynttilälle

Jos säilytystilaa on vähän, monitoimiesineet ovat tervetulleita. Nordalin maljakosta saa kynttilänjalan kätevästi kääntämällä. Rentovartiset kasvit ja heinät laskeutuvat kauniisti korkeasta, jopa juhlavasta maljakosta. Maljakon halkaisija on 12 cm ja korkeus 36,5 cm.

3. Kahteen kerrokseen

Kukkien asettelu helpottuu kuin itsestään, kun samassa maljakossa on kaksi kerrosta, johon oksia voi sommitella. Woudin yksinkertaisen ilmeikäs Amel-maljakko sopii niin runsaalle kimpulle kuin yhdelle kukallekin. Maljakon korkeus on 24 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Aavistus savunharmaata

Harmaa sävy antaa House Doctorin vaasille hienostuneen säväyksen. Vesi pysyy puhtaampana ja varret näyttävät lasin läpi kauniilta, kun niistä poistaa huolellisesti kaikki veteen jäävät lehdet ja pienet oksat. Maljakon halkaisija on 17 cm ja korkeus 16 cm.

5. Luonteikas maljakko

Leikittele vastakohtaisuuksilla valitsemalla Bloomingvillen veistokselliseen maljakkoon mahdollisimman runsas ja värikäs kimppu tai korostamalla maljakon graafisuutta yksinkertaisella oksalla. Pehmeä beige on kaunis pohjaväri sekä kirkkaille että luonnollisille sävyille. Halkaisija on 12,5 cm ja korkeus 22 cm.

6. Vielä ripaus messinkiä

Skultunan Via Fondazza –sarjassa on kolme yhden kukan maljakkoa. Malli C on niistä muodoltaan kulmikkain. Vastapainoksi siihen kannattaakin asetella muhkeita, pyöreitä muotoja, kuten pionin, ruusun tai täyteläisen daalian oksa. Klassinen messinkimaljakko on kaunis ilman kukkaakin. Halkaisija on 14 cm ja korkeus 26 cm.

7. Suustaan sitaistu maljakko

Bloomingvillen maljakko on kuin kiinni sitaistu lahjasäkki. Muotoiltu yläosa on paitsi hauska yksityiskohta, se myös auttaa kukkien asettelussa. Luonnonmukaiset kimput tai nippu heiniä sopivat tähän maljakkoon täydellisesti. Halkaisija on 17 cm ja korkeus 20 cm.

8. Kukka kerrallaan

House Doctorin maljakossa kukkien asettelusta voi tehdä mieltä hellivää taidetta. Reikiin on helppo laittaa eripituisia varsia, jolloin asetelmasta tulee eloisa. Tasapainon vuoksi raskaat kukat kannattaa jättää alemmas ja kukinnoiltansa kevyemmät ylemmäs. Loppusilauksen luovat korkeimmalle asetellut ilmavat heinät ja kevyet hörtylät. Maljakon halkaisija 16 cm ja korkeus 19 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

1 kommentti