Meillä kotona -kaupat

Maljakko kaikille kukillesi! Röpelölasinen karahvi ja 5 muuta täydellistä vaasia – osta omaksesi tästä

MAINOS
Maljakko kaikille kukillesi! Röpelölasinen karahvi ja 5 muuta täydellistä vaasia – osta omaksesi tästä
Maljakko saa kukat ja kimput loistamaan. Etsitpä maljakkoa yksittäiselle kukalle tai kokonaiselle kukkaperheelle, näiden joukosta löydät sopivan. Katso poiminnat ja klikkaa ostoksille!
Kuvat valmistajat

Maljakko: 6 suosikkia kauden valikoimasta

1. Pallosalama

Kiillotettu messinki antaa hehkua myös kukille. Vaasi on kuin veistos, joka kerää katseet ilman kukkiakin, mutta kauneimmillaan se on yksittäisten leikkokukkien tai oksien seuralaisena.

2. Tyylikäs pari

Messinkiset yksityiskohdat ja vihreät sävyt ovat nyt pinnalla, ja tämä maljakko yhdistää ne molemmat. Vino suuaukko saa kukat taipumaan rennosti sivuun. Asettele vaasiin esimerkiksi kimppu unikoita tai muutama lyhyeksi leikattu pioni.

3. Muisto mummolasta

Koristeellisesti kohonkuvioitu roosan värinen maljakko tuo mieleen kesäisen mummolan, ja se on kuin luotu retrotyyliseen sisustukseen. Nostalgiseen lasivaasiin sopivat herkät niittykukat ja vaaleanpunaiset ruusut.

4. Kukkakarahvi

1970-luvulla suosioon noussut röpelölasi tekee uutta tuloaan. 11 senttiä korkea karahvin mallinen pikkumaljakko soveltuu yksittäiselle leikkokukalle tai sidotulle minikimpulle. Kapea suuaukko antaa varsille tarpeeksi tukea ja päästää kukkien lehdet levittäytymään.

5. Kurvit kohdillaan

Korkea, muodokas maljakko antaa hyvän tuen pitkillekin leikkokukille. Harmaa väri voimistaa kirkkaita sävyjä, joten tämä vaasi saa kukkien punaiset, pinkit ja keltaiset terälehdet hehkumaan.

6. Kuin hajuvesipullo

Jos unohdit ostaa kukkia, ei huolta! Tämä liukuvärjätty, messinkirenkaalla viimeistelty pullo näyttää upealta ihan sellaisenaan. Voit myös asetella vaasiin hempeitä niittykukkia tai muutaman pinkin pionin, jotka näyttävät hehkeiltä harmahtavan lasin rinnalla.

Kiinnostuitko tuotteista? Tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista! Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista.

Julkaistu: 20.5.2020
Kommentoi »