Makuuhuoneen tapetti x 3 – katso sisustustoimittaja Anna Aromaan valinnat, joilla luot makkariin levollista tunnelmaa
Mainos
Makuuhuoneen tapetti x 3 – katso sisustustoimittaja Anna Aromaan valinnat, joilla luot makkariin levollista tunnelmaa
Makuuhuoneen tapetissa kannattaa suosia pehmeitä värejä sekä maltillisia kuvioita, jotta kokonaisuus pysyisi seesteisenä ja rauhoittavana.
Julkaistu 18.7.2023
Meillä kotona -kaupat

Makuuhuoneen tapetti: 3 levollista vaihtoehtoa

1. Seesteinen skandi

Lisa Johansson-Papen suunnittelema Poikilo-tapetti vuodelta 1958 sopii tyyliltään skandinaaviseen sisustukseen. Ohuista viivoista rakentuvasta kuviosta muodostuu rauhallisen rytmikäs ja ajaton tapettikuosi, joka sopii hienosti makuuhuoneeseen. Tämän hetken trendikkäin valinta on vihertävän sävyinen tapetti, joka tekee tilasta rauhallisen ja kotoisan. Sen seuraksi sopivat pellavansävyiset sekä lämpimän okranväriset petaukset.

2. Herkkä japandi

Ihastuttavassa Karhunputki-tapetissa on ripaus japanilaista estetiikkaa. 1950-luvun paperitapetissa on kepeän ilmavat kuviot ja pehmeät pastellivärit, jotka tuovat makuutilaan unenomaisen tunnelman sekä aavistuksen kesästä. Täydennä kokonaisuutta hempeänsävyisillä lakanoilla: erityisesti kuvioista poimitut vaaleansininen ja vaaleanpunainen ovat herkulliset valinnat tapetin rinnalle.

3. Iki-ihanat numerot

Annikki ja Ilmari Tapiovaaran suunnittelema ikoninen 2+3-tapetti vuodelta 1958 sopii valkoisten ja harmaiden seinien ystäville. Erikokoisilla numeroilla kuvioitu tapetti on moderni ja tasapainoinen, ja siten täydellinen valinta graafisesta sisustustyylistä pitävän makuuhuoneeseen. Tähän tapettiin sopii yhdistettäväksi raikas, valkoinen petaus, jota on höystetty harmaan eri sävyillä. Jos kokonaisuus kaipaa tehosteväriä, on kirkas keltainen trendikäs pari valkoiselle ja harmaalle.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »